Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου, 2021

Φεύγει επιτυχημένος

Eνα σημαντικό στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης χάνει ο νομός Χανίων. Ο λόγος για τον Γαβριήλ Κουρή, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα Γενικού Γραμματέα του Δήμου Μινώα – Πεδιάδος, στο Ηράκλειο.
Φεύγοντας από τα Χανιά, αφήνει την ανάμνηση σημαντικού έργου τόσο στον Δήμο Χανίων όπου εργάστηκε επί δημαρχίας Σκουλάκη, όσο και στον Δήμο Πλατανιά του οποίου αποτέλεσε γενικός γραμματέας από το 2015 μέχρι πρόσφατα, ενώ πέρασε για ένα χρόνο και από τον Δήμο Κισσάμο ως ειδικός σύμβουλος.
Το βέβαιο είναι, ότι αν και θα βρίσκεται μακριά από τα Χανιά τα επόμενα χρόνια, οι ιδέες και προτάσεις του έχουν γραφεί και κατατεθεί και μακάρι κάποια στιγμή να αξιοποιηθούν. Ο ίδιος άλλωστε, ξεκαθαρίζει φεύγοντας ότι ιδιαίτερα την πόλη των Χανίων την “πονάει”, θεωρώντας ότι μπορεί να αλλάξει ριζικά προς το καλύτερο.

1 Comment

  1. ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ… Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΡΗΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΝΙΩΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα