Τρίτη, 19 Οκτωβρίου, 2021

Εύσημα στη Δασική Υπηρεσία

Κύριε διευθυντά,
Στο πρόσφατο δημοσίευμά μου στα “Χανιώτικα νέα” για το φαράγγι της Σαμαριάς, θα ήθελα να προσθέσω τη διαπίστωσή μου, πόσο θαυμαστά και άψογα εργάζεται τα τελευταία χρόνια η Δασική Υπηρεσία Χανίων και αυτό επιβεβαιώνεται από πολλά στοιχεία.
Είναι ορισμένες χρονιές, που χωρίς να έχουν έλθει οι σχετικές πιστώσεις για πρόσληψη προσωπικού, που πάντα έρχονται στα μέσα της περιόδου, με ελάχιστα άτομα και σκληρή εργασία γίνεται εφικτό το άνοιγμα του φαραγγιού εγκαίρως.
Υπάρχει η μέριμνα για άμεσο κλείσιμο του φαραγγιού μόλις προβλεφθεί κάποια ανωμαλία του καιρού, είτε από και θερινές καταιγίδες ή από μεγάλες επικίνδυνες θερμοκρασίες.
Με το γεγονός της ασθένειας υπέρβαρου Αμερικανού περιπατητή, μην μπορώντας να του απαγορευθεί η είσοδος γιατί θα χαρακτήριζε ρατσιστές, ως προς την εμφάνισή του, τους υπεύθυνους, υπήρξε η πρόνοια να του δοθεί δασικός συνοδός, ενώ σε άλλη περίπτωση 80άρης με Αλτσχάιμερ, που ήθελε να το διαβεί επειδή πριν… 30 χρόνια το είχε πάλι πράξει, η είσοδος του απαγορεύτηκε και αποφεύχθηκε σίγουρο σοβαρό πρόβλημα. Αυτά αφού για 69 χρόνια λατρεύω αυτό το φαράγγι και έτσι δεν είναι δυνατόν να μην ενδιαφέρομαι γι’ αυτόν τον θαυμαστό τόπο.

1 Comment

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες