29 C
Chania
Τρίτη, 26 Αυγούστου, 2025

Ευρωμπάσκετ: Χωρίς Γουόκαπ αλλά με Αντετοκούνμπο, Σλούκα και Ντόρσεϊ η Εθνική

Χωρίς τον Τόμας Γουόκαπ θα παραταχθεί η Εθνική Ανδρών στο επερχόμενο Eurobasket, το οποίο ξεκινά στις 27 Αυγούστου. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού δεν θα μπορέσει να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αυτό το καλοκαίρι, καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση και αποφασίστηκε να ξεκουραστεί ώστε να αποφύγει περαιτέρω επιβάρυνση.

Παρά την απουσία του πολύτιμου οργανωτή, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη θα ενισχυθεί με την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, του Κώστα Σλούκα και του Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος επιστρέφει στην Εθνική και αναμένεται να καλύψει τη θέση του νατουραλιζέ.

Ο Γουόκαπ αποτέλεσε σημαντικό κομμάτι της Εθνικής τα τελευταία χρόνια, έχοντας συμμετοχή τόσο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023 όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι, όμως οι απαιτήσεις της σεζόν και οι ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει δεν του επιτρέπουν να δώσει το «παρών» στη φετινή διοργάνωση.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα