Tο Πανεπιστήμιο των Ορέων, ενθαρρύνει τους ανθρώπους της Κρήτης να ξαναπιάσουν στα χέρια τους, το νήμα του υπέρλαμπρου πολιτισμού τους και με αυτό να υφάνουν νέες αυθεντικές κοινωνικές σχέσεις που να συμφιλιώνουν και να συνενώνουν τους ανθρώπους με τον εαυτό τους, με τη φύση και με τους συνανθρώπους τους, όχι μόνο στην Κρήτη, αλλά και σε ολόκληρη την οικουμένη, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Στο πλαίσιο αυτό, θα πραγματοποιήσει την επόμενη εξόρμηση του στο Βουλγάρω Κισσάμου Χανίων, την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018, όπου θα γίνουν οι παρακάτω δράσεις:
– Ιατρικές εξετάσεις από καθηγητές Ιατρικής με τις ομάδες τους, σε ευπαθείς ομάδες του τοπικού πληθυσμού,
Αλληλοδιδασκαλία μαθητών στο Δημοτικό Σχολείο Σφακοπηγαδίου με την συμμετοχή του 13ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων με θέμα την ιερή τέχνη της Υφαντικής – Αποστολή Πηνελόπη Gandhi και
Καφενεία των Ορέων, με θέματα που αφορούν στην αυτάρκεια, τις τέχνες των χεριών και την ανάπτυξη ενδογενούς, αυτόνομης οικιακής οικονομίας.
Eξόρμηση του Πανεπιστημίου των Ορέων στο Βουλγάρω
