Τρίτη, 11 Μαΐου, 2021

Εξόρμηση με… τετρακίνηση

Την πρώτη περιηγητική εξόρμηση για το 2017 πραγματοποίησε χθες η Λέσχη Χανίων 4χ4,  ανηφορίζοντας τον ορεινό χιονισμένο όγκο των ΧΑνίων μέσα από διάφορα χωριά, αγροτικές και δασικές περιοχές του Νομού.
H  Λέσχη έκοψε την πίτα της στο Θέρισο. Ο πρόεδρος της Λέσχης Άγγελος Κοκολάκης ευχήθηκε η το 2017 να είναι καλή χρονιά για όλους, ενώ ο ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος της εκδρομής κ. Κώστας Ανδρουλάκης από τη μεριά του επισήμανε πως «έχει βγει ήδη το πρόγραμμα της Λέσχης μέχρι τον Αύγουστο του 2017 που περιλαμβάνει πολλές εκδρομές και διανυκτερεύσεις, ανάμεσα τους και μια διήμερη εκδρομή στο Γαύδο. Η “Λέσχη 4χ4” διοργανώνει σεμινάρια για τεχνικά θέματα για τα μέλη της ενώ προετοιμάζει και το αγωνιστικό της τμήμα».
Αναφορικά με την εντύπωση που έχουν πολλοί συμπολίτες μας ότι οι ιδιοκτήτες των “4χ4” έχουν συνδεθεί με άσχημες επεμβάσεις στο περιβάλλον και στη φύση, ο κ. Ανδρουλάκης απάντησε ότι «αυτό το θέμα δεν αφορά τα μέλη της Λέσχης. Πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά τα οποία δεν μας αφορούν. Το σωματείο κάνει οργανωμένες εκδρομές, υπάρχει έλεγχος για το που θα μπούμε και που όχι και αν υπάρχει ιδιοκτησία δεν μπαίνουμε ποτέ χωρίς άδεια. Γιατί βασικό μας ενδιαφέρον είναι η φύση και δεν θέλουμε καμία αλλοίωση της» τόνισε ευγενικά.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες