Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022

Εβδομάδα εξελίξεων για το αεροδρόμιο Χανίων

Η ανάγκη για περισσότερες πτήσεις στο αεροδρόμιο Χανίων, γεγονός που θα συνεισφέρει άμεσα στην πολυπόθητη επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στα Χανιά, αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης τις επόμενες ημέρες στα Χανιά.
H αρχή γίνεται σήμερα, όπου αναμένεται στην πόλη μας ο διευθύνων σύμβουλος (C.E.O) της αεροπορικής εταιρίας “Ryanair”, Eddie Wilson, ο οποίος με την υποστήριξη της Chiara Ravara, διευθύντριας Πωλήσεων, Marketing και Διεθνούς Επικοινωνίας της ίδιας εταιρίας, θα παρουσιάσουν το αναπτυξιακό πλάνο της εταιρίας τους και τον ιδιαίτερο ρόλο του δυναμικού Τουριστικού προορισμού των Χανίων.

Η παρουσίαση θα γίνει σήμερα στις 3μ.μ. στο Επιμελητήριο Χανίων, μετά από σχετική πρωτοβουλία που ανέλαβαν τα τρία επιμελητήρια του νομού Χανίων. Στη συνέχεια το απόγευμα, ο κ. Wilson έχει καλέσει τα τοπικά ΜΜΕ για σχετική ενημέρωση.
Την ίδια ώρα, σε συζήτηση με θέμα τη λειτουργία, την πορεία και την εξέλιξη του αεροδρομίου Χανίων καλεί η “Fraport Greece” την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 6μ.μ. στο θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” .
Όπως ανακοίνωσε χθες η γερμανική κοινοπραξία που διαχειρίζεται τα περιφερειακά αεροδρόμια στη χώρα μας, θα παρουσιάσει και τα μελλοντικά σχέδιά της «τόσο για την περαιτέρω βιώσιμη ανάπτυξη του αεροδρομίου, όσο και για τη συμβολή του στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος».

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Εν τω μεταξύ, στα Χανιά πραγματοποιήθηκε στις 15-17 Σεπτεμβρίου συνεδρίαση των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης Ευρωπαίων Τουριστικών Πρακτόρων ECTAA, για να ενημερωθούν πάνω σε ζητήματα που αφορούν τον τουρισμό της Ευρώπης, αλλά και την διαχείριση και λήψη αποφάσεων, σχετικά με τρέχοντα θέματα.
Όπως ανακοινώθηκε, κατά την παραμονή τους στα Χανιά μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής ξεναγήθηκαν στην παλιά πόλη των Χανίων, προσφορά της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Χανίων, ενώ συναντήθηκαν και με μέλη του ΔΣ της Ένωσης όπου συζητήθηκαν οι προοπτικές του 2023 ενώ παράλληλα έγινε και ένας μίνι απολογισμός του 2022 .
Στη συνάντηση, εκ μέρους της ECTAA συμμετείχαν οι κ.κ. Frank Oostdam, Heli Maki Franti, Boris Zgomba, Daniela Stoeva, Pawel Niewiadomski, Jan Van Steen, Marios Kammenos, Eric Dresin, Christina Russe, από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων οι κ.κ. Γιαννούλης Μανώλης (πρόεδρος), Σταματάκης Μανώλης (αντιπρόεδρος), Παπαδάκης Κυριάκος (γραμματέας), Κατάκης Δημήτρης (έφορος), Καψαλάκης Αλέξανδρος και Τζαμουρτζόγλου Κυριάκος (μέλη του Δ.Σ.), ενώ παρευρέθησαν επίσης και οι κ.κ. Λύσανδρος Τσιλίδης (πρόεδρος της FedHATTA και Deputy Director ECTAA), Στράτος Μπερέτης (πρόεδρος Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Ρεθύμνου), Π. Επιτροπάκης (διευθυντής Πωλήσεων Νοτίου Ελλάδας της Aegean).


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα