Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου, 2021

Αισιοδοξία για μια καλύτερη χρονιά από τους Χανιώτες

Υγεία, εργασία και αγάπη για τον συνάνθρωπο είναι τα αγαθά που προσδοκούν οι πολίτες για το 2018, όπως ανέφεραν στο πλαίσιο γκάλοπ που πραγματοποίησαν τα “Χανιώτικα νέα” στο κέντρο της πόλης. Οι περισσότεροι Χανιώτες τόνισαν ότι -παρά τους δύσκολους καιρούς- δεν πρέπει να χάσουμε την ελπίδα μας και περιμένουν μια πιο ειρηνική χρονιά με ομόνοια σε όλο τον κόσμο.

 
ΘΕΟΔΟΣΙΑ & ΜΑΡΙΑ: « Επιτυχία στις Πανελλαδικές»

KODAK Digital Still Camera
«Αυτό που περιμένουμε από το 2018 είναι να περάσουμε στις Πανελλαδικές, στις Σχολές που επιθυμούμε. Για την οικογένειά μας και όλο τον κόσμο, ευχόμαστε Υγεία και Ευτυχία», μας είπε η Θεοδοσία.
Στο ίδιο μήκος κύματος και η Μαρία: «Κι εγώ εύχομαι να περάσω στις Πανελλαδικές. Και επίσης το 2018 να φέρει σε όλους Υγεία, Χαρά, Ευτυχία και Ειρήνη, κάτι που είναι πολύ σημαντικό».

 

ΚΩΣΤΑΣ: « Το 2018 να φέρει Ελπίδα»

KODAK Digital Still Camera
«Προσδοκώ το 2018 να φέρει Ελπίδα στον κόσμο, Υγεία και περισσότερη Χαρά. Βασικά, να χαιρόμαστε αυτά που ήδη έχουμε. Διότι εάν βλέπουμε μόνο τα αρνητικά που συμβαίνουν θα χάσουμε την ελπίδα μας», μας είπε ο Κώστας.

 

ΜΠΑΜΠΗΣ: « Η νέα χρονιά να φέρει καλύτερες μέρες»

6
«Αυτό που προσδοκώ από το 2018 είναι να φέρει καλύτερες μέρες, προκοπή, υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο», μας είπε ο Μπάμπης με την παρέα του.
Στο ίδιο μήκος κύματος και η Ειρήνη, που όπως είπε περιμένει από το 2018 να φέρει «Υγεία και ένα καλύτερο αύριο».

 

ΕΥΗ: « Περισσότερη Τύχη»

10
«Θα ήθελα το 2018 να μου φέρει περισσότερη τύχη. Και περισσότερο θετική διάθεση για τους υπόλοιπους ανθρώπους», μας είπε η Εύη.

 

ΔΗΜΗΤΡΑ & ΙΩΑΝΝΑ « Ευτυχία και Αγάπη»

7
«Η νέα χρονιά θα θέλαμε να φέρει περισσότερη Χαρά, Ευτυχία και Αγάπη για όλο τον κόσμο. Και Ειρήνη, μακάρι να σταματήσουν να γίνονται τόσοι πόλεμοι στον κόσμο», ανέφεραν η Δήμητρα και η Ιωάννα.

 

ΜΠΑΜΠΗΣ: «Να μη χάσω τη δουλειά μου»

3
«Αυτό που εύχομαι για το 2018 είναι να μη χάσω τη δουλειά μου. Να συνεχίσω να εργάζομαι. Σε όλο τον κόσμο εύχομαι Ευτυχία και Χαρά. Να είναι όλος ο κόσμος καλά», ανέφερε ο Μπάμπης.

 

ΧΡΥΣΟΥΛΑ: «Υγεία και Αγάπη για τον συνάνθρωπο»

4
«Αγάπη, Ομόνοια και Υγεία. Αυτά είναι τα πιο σημαντικά. Πιστεύω ότι εάν έχεις την Υγεία σου όλα τα άλλα θα έρθουν. Και επίσης αγάπη για τον Συνάνθρωπο», επεσήμανε η Χρυσούλα.

 

ΜΠΕΝΤΙ: «Να μη χάσουμε την Ανθρωπιά μας»

9
«Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει μόνο Υγεία, Τύχη και Υπομονή. Και για τον υπόλοιπο κόσμο: να μη χάσουμε την ανθρωπιά μας», ανέφερε ο Μπέντι τον οποίο συναντήσαμε στον Κάτωλα.

 

ΜΑΡΙΑ:  «Υγεία, όλα τα άλλα έχουν  ημερομηνία λήξης»

5
«Υγεία και να είμαστε ολιγαρκείς. Να είμαστε καλά και με τα λίγα.
Όλα έχουν ημερομηνία λήξεως ακόμα και η ζωή μας. Αν το καταλάβουμε θα γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι», τόνισε η Μαρία.

 

ΝΤΙΝΑ  «Υγεία, αυτό προέχει»

8

«Τίποτα άλλο δε θέλουμε παρά μόνο Υγεία να μας φέρει η νέα χρονιά.
Υγεία αυτό προέχει, σε εμάς και σε όλο τον κόσμο. Όλα τα υπόλοιπα είναι μηδαμινά μπροστά σ’ αυτό. Μόνο εάν έχεις φτάσει στο σημείο να τη χάσεις, τότε μπορείς να καταλάβεις την αξία της», επεσήμανε η Ντίνα.

 

ΜΑΡΙΑ: «Να σκεφτόμαστε περισσότερο  τον συνάνθρωπό μας»

11

« Αγάπη, Υγεία και Ευτυχία. Να είναι καλά τα παιδιά μας, η οικογένειά μας και να αγαπάμε όλο τον κόσμο. Και επίσης να σκεφτόμαστε περισσότερο τον συνάνθρωπό μας», ανέφερε η Μαρία την οποία συναντήσαμε στη Δημοτική Αγορά.

 

ΜΙΧΑΛΗΣ: «Να ’χω την υγειά μου και τίποτα άλλο»

12
«Εύχομαι το 2018 να είναι μια καλύτερη χρονιά και οι άνθρωποι να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι. Για μένα εύχομαι Υγεία, να περπατώ, να ‘χω την υγειά μου και τίποτα άλλο», μας είπε ο αγαπητός σε όλους Μιχάλης που τον συναντήσαμε κοντά στη Νέα Χώρα και είχε στα χέρια -όπως πάντα- τη λύρα του.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα