Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου, 2022

Αισιοδοξία Αγοραστάκη για το εκλογικό αποτέλεσμα

Για «μήνυμα νίκης και ανατροπής» στις αυτοδιοικητικές εκλογές μέσα από το ψηφοδέλτιο της Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Κρήτης έκανε λόγο ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Γ. Αγοραστάκης που παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Κρήτης για τα Χανιά παρουσία και του υποψήφιου περιφερειάρχη Κρήτης Μιχάλη Κριτσωτάκη το βράδυ του Σαββάτου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Νεάρχου όπου έγινε η επίσημη έναρξη της προεκλογικής καμπάνιας .
«Εμείς μέχρι σήμερα εισπράττουμε ένα μήνυμα νίκης και μήνυμα ανατροπής, το οποίο με την σειρά μας μεταδίδουμε προς την κοινωνία. Το μήνυμα των αυτοδιοικητικών εκλογών είναι πολιτικό κι αυτό που επιδιώκουμε είναι να ανοίξει ένας δρόμος για να φύγουμε από το τέλμα το οποίο βρισκόμαστε και να αντιμετωπίσουμε τα δύσκολα προβλήματα της χώρας» ανέφερε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Γ. Αγοραστάκης.
Ο κ. Αγοραστάκης χαρακτήρισε το ψηφοδέλτιο του που ανακοινώθηκε ως το πιο «δυνατό με τους πιο ικανούς και άξιους ανθρώπους. Κι αυτό νομίζουμε ότι θα το εκτιμήσει και επιβραβεύσει η Χανιώτικη κοινωνία».

Από την πλευρά του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης Μιχάλης Κριτσωτάκης τόνισε ότι πρόκειται για κρίσιμες εκλογές των οποίων το διακύβευμα είναι πολιτικό και όχι μόνο αυτοδιοικητικό. « Αυτοί που ήταν μέχρι σήμερα απέτυχαν και εμείς μπορούμε να πετύχουμε με την προϋπόθεση ότι δεν μπορούμε να πάμε με τις λογικές του Μνημονίου. Η κοντινότερη στον πολίτη εξουσία θέλει συμμετοχή και η συμμετοχή θέλει πόρους. Η παραγωγική ανασυγκρότηση που χρειάζεται στην Περιφέρεια Κρήτης και σε όλη την χώρα, πρέπει να γίνει με μια γενική ανάταση. Αυτήν την Άνοιξη πρέπει να αλλάξουμε εποχή»ανέφερε ο κ. Κριτσωτάκης και πρόσθεσε: «αυτό που έχουμε να καταμαρτυρήσουμε σε όσους υποστηρίζουν πως μέχρι σήμερα τα πήγανε καλά, πως είναι καλοί και έμπειροι, είναι πως έμπειροι είναι στην αποτυχία. Εμείς δεν είμαστε έμπειροι στα Μνημόνια, δεν τα έχουμε υπογράψει και ψηφίσει, ούτε εφαρμόσει. Εμείς θα πάμε στην αντίθετη κατεύθυνση».
Ο κ. Κριτσωτάκης κάλεσε τους πολίτες να συμμετέχουν στις εκλογές και να προσέλθουν στις κάλπες. «Δεν πρέπει να υπάρξει αποχή. Να ξεκινήσει η συμμετοχικότητα από την συμμετοχή στις εκλογές. Και μετά να συνεχίσουμε αγωνιζόμενοι για τους ανθρώπους αυτούς» σημείωσε.

Όλο το ψηφοδέλτιο της Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Κρήτης εδώ: Κριτσωτάκης

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα