Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

Έργο σε… αναμονή η αποκατάσταση της Δημοτικής Αγοράς

Θέμα εβδομάδων είναι η έναρξη των εργασιών για την ανακατασκευή της Δημοτικής Αγοράς, αφού εντός του Οκτώβρη αναμένεται να υπογραφεί η σύμβαση με την ανάδοχο εργοληπτική εταιρεία.

Την ίδια στιγμή πάντως δεν έχει ξεκαθαριστεί τι ακριβώς θα γίνει με τη λειτουργία των καταστημάτων της δημοτικής αγοράς και αν τελικά θα διατεθεί χώρος για την λειτουργία τους στην πλατεία Μαρκοπούλου.
Για το θέμα αυτό γίνονται διαδοχικές συναντήσεις μεταξύ του συλλόγου τους και της δημοτικής αρχής χωρίς μέχρι στιγμής κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα.
Σημειώνεται ότι το έργο της ανακατασκευής χρηματοδοτείται με το ποσό των 15.000.000 ευρώ από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων και το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των εργασιών μετά την υπογραφή της σύμβασης είναι οι 24 μήνες.
Η παρέμβαση που προβλέπεται θα αφορά την αντιμετώπιση του στατικού προβλήματος του κτηρίου που είναι πολύ μεγάλο, νέα στέγη, κουφώματα και μεταλλικές κατασκευές, αντικατάσταση του υπάρχοντος δαπέδου και νέος ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός.
Σημειώνεται ότι η μελέτη για την Δημοτική Αγορά είχε ανατεθεί επί δημαρχίας Γ. Τζανακάκη, παραδόθηκε επί δημαρχας Κ. Βιρβιδάκη, επικαιροποιήθηκε επί δημαρχίας Τ. Βάμβουκα και δημοπρατήθηκε επί της σημερινής δημοτικής αρχής.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα