Τετάρτη, 31 Μαΐου, 2023

Εργαζόμενοι του Ι.Κ.Α. Χανίων στο πλευρό της ΕΡΤ

Τη συμπαράστασή του «στους απολυμένους εργαζομένους στην Ε.Ρ.Τ. (σύμβολο αγώνα ενάντια στην Τρόικα και τη συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου), καθώς και σε όλους τους απολυμένους και ευρισκόμενους σε διαθεσιμότητα – κινητικότητα», δηλώνει το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων ΙΚΑ Δυτικής Κρήτης.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημένεται η «τραγική έλλειψη προσωπικού» στο ΙΚΑ, με το Δ.Σ. να τονίζει ότι η κατάσταση έγινε χειρότερη από τον θεσμό της διαθεσιμότητας – κινητικότητας, «θέτοντας εκτός της εργασίας τους 180 υπαλλήλους του».
Το Δ.Σ. ζητά «την άμεση επιστροφή όλων των απολυμένων – διαθέσιμων στον Δημόσιο τομέα και την άμεση επαναλειτουργία της Ε.Ρ.Τ., για να σταματήσει να υπάρχει το “μαύρο”, το οποίο τόσο μας έχει “μαυρίσει” την ψυχή».
Καταλήγοντας η ανακοίνωση που υπογράφουν ο πρόεδρος Γιώργος Ζουρίδης και η γ.γ. Ερωφίλη Μερσιάδου, δηλώνει την ικανοποίησή της και χαιρετίζει «τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γ. Κατρούγκαλου που κινούνται σε αυτή την κατεύθυνση».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα