Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021

Έρευνα φοιτητών Αμερικανικού Πανεπιστημίου για την Αγ. Μαρίνα

Παρουσίαση της έρευνας μεταπτυχιακών φοιτητών του Πανεπιστημίου του Ντένβερ (ΗΠΑ) που αφορά το αστικό τμήμα της Αγίας Μαρίνας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 12:00 στο ΚΑΜ , σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων,
Η ομάδα αποτελείται από 2 καθηγήτριες και 9 φοιτητές, σύνολο 11 άτομα.

Ο στόχος είναι η γνωριμία της ομάδας με το χώρο και η συλλογή στοιχείων επί τόπου.
Η περιοχή που μελετούν είναι το αστικό τμήμα της Αγ. Μαρίνας, γύρω από την Π. Ε. Ο. και εξετάζουν τα προβλήματα, τις δυναμικές, τις πιθανές κατευθύνσεις λύσεων που μπορεί να αναζητηθούν ώστε να αναβαθμιστεί η λειτουργικότητα της περιοχής αυτής σε όλα τα επίπεδα, όπως λειτουργίες, κοινωνικός ιστός, οικονομική εξέλιξη, αισθητική, περιβάλλον.

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου, στις 12:00, θα παρουσιάσουν στο ΚΑΜ το αποτέλεσμα της 15ημερης έρευνας και εργασίας τους στην περιοχή της Αγ. Μαρίνας που θα αφορά στα προκαταρκτικά ευρήματα και τις αρχικές προτάσεις τους.

Το θέμα θα μελετηθεί στη συνέχεια στο Πανεπιστήμιο του Ντένβερ και αφού εξεταστεί από τους καθηγητές της ομάδας του θερινού εργαστηρίου θα αποσταλεί στο Δήμο, ως μια σημαντική μελέτη αναφοράς για όποιο διάλογο θα μπορούσε να υπάρξει μεταξύ του Δήμου και των κατοίκων της περιοχής, και για οποιαδήποτε περαιτέρω ανάπτυξη στην περιοχή, επισημαίνει ο δήμος σε ανακοίνωση του.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα