30.1 C
Chania
Κυριακή, 3 Αυγούστου, 2025

Επιστροφή Λάμτσε στα Χανιά

Η ΠΑΕ Χανιά ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού Φράνκο Λάμτσε.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου «ο υψηλόσωμος στόπερ έχει γεννηθεί στις 30 Ιουλίου 1998, στην πόλη Çorovodë της Αλβανίας, αλλά μεγάλωσε και γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στα Χανιά. Κατέχει διπλή υπηκοότητα, ελληνική και αλβανική, έχει ύψος 1,84 μ. και διακρίνεται για την επιθετικότητα, τη δύναμη και την ταχύτητα του.

Ο Φράνκο Λάμτσε έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Δόξα Παχιανών, από όπου ξεχώρισε για να ενταχθεί στην Κ20 του Πλατανιά (48 συμμ.-4 γκολ) και στη συνέχεια να προωθηθεί στην πρώτη ομάδα. Το 2018 δόθηκε δανεικός στον ΑΟ Παλαιόχωρας, με τον οποίο αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική, ενώ τη σεζόν 2019-2020 αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Τον Οκτώβριο του 2020 υπέγραψε στην ΠΑΕ Χανιά ενώ στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στην Επισκοπή, με την οποία πραγματοποίησε πολύ καλή χρονιά, βοηθώντας την ομάδα του Ρεθύμνου να κατακτήσει τη 2η θέση στη Football League και την άνοδο. Την επόμενη χρονιά μετακόμισε στον Αστέρα Βλαχιώτη, με γεμάτη παρουσία στη Super League 2 (30 συμμ.-1 γκολ), ενώ ακολούθησε επιστροφή στην Επισκοπή για τη σεζόν 2022-2023.

Τον Ιανουάριο του 2023 μεταγράφηκε στον FK Kukësi, στη μεγάλη κατηγορία της Αλβανίας, όπου αγωνίστηκε ως βασικό στέλεχος, καταγράφοντας 53 συμμετοχές με 2 ασίστ σε ενάμισι χρόνο παρουσίας. Το πρώτο εξάμηνο της περασμένης σεζόν (2024-25) φόρεσε τη φανέλα της Ηλιούπολης στη Super League 2 όπου μέτρησε 17 συμμετοχές, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η μετακίνηση του στο Κόσοβο για λογαριασμό της FC Ferizaj τη φανέλα της οποίας φόρεσε σε 16 αγώνες.

Ο Λάμτσε επιστρέφει πλέον στα Χανιά για μία δεύτερη θητεία με την κυανόλευκη φανέλα, μετά την παρουσία του τη σεζόν 2020-2021. Αν και τότε ήταν στο ρόστερ της ομάδας, δεν κατέγραψε επίσημη συμμετοχή, σε μία ιδιαίτερη χρονιά, καθώς το πρωτάθλημα είχε επηρεαστεί έντονα από την πανδημία του κορονοϊού, με περιορισμένο αριθμό αγώνων και ιδιόμορφες συνθήκες προετοιμασίας και διεξαγωγής.

Στη συνολική του καριέρα, μετρά περισσότερες από 200 συμμετοχές σε επαγγελματικές κατηγορίες σε Ελλάδα, Αλβανία και Κόσοβο, ενώ έχει σημειώσει 5 γκολ και έχει δώσει 2 ασίστ.

Η ΠΑΕ Χανιά καλωσορίζει τον Φράνκο Λάμτσε και του εύχεται υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας»


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα