Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Επίσημα εκτός Σ.Δ.Ι.Τ η κατασκευή νέου δικαστικού μεγάρου Χανίων

Επίσημα εκτός ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Δημοσίου Ιδιωτικού Τομέα) βρίσκεται η ανέγερσή του νέου δικαστικού μεγάρου Χανίων.

Με απόφαση που υπογράφει ο υφυπουργός Υποδομών κ. Γ. Καραγιάννης, το έργο «Ανέγερση Δικαστικών Μεγάρων Ηρακλείου και Χανίων και ανακατασκευή Δικαστικού Μεγάρου Ρεθύμνου και Συντήρηση και Διαχείριση Αυτών μέσω Σ.Δ.Ι.Τ.» αναδιαμορφώνεται ως προς το φυσικό αντικείμενο ως «Ανέγερση Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου και ανακατασκευή Δικαστικού Μεγάρου Ρεθύμνου και Συντήρηση και Διαχείριση Αυτών μέσω Σ.Δ.Ι.Τ.».

Υπενθυμίζεται ότι το 2021 είχε ανακοινωθεί η κατασκευή του νέου δικαστικού μεγάρου Χανίων μέσω Σ.Δ.Ι.Τ, ωστόσο όπως είχε αναφέρει ο κ. Καραγιάννης στις αρχές του 2023 απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή η δημοπράτηση του έργου της ανέγερσης δικαστικού μεγάρου Χανίων πρόκειται να γίνει σε δεύτερο χρόνο μετά και την τεχνική ωρίμανση του φακέλου.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

1 Comment

  1. Υπενθυμίζεται ότι το 2021 είχε ανακοινωθεί η κατασκευή του νέου δικαστικού μεγάρου Χανίων μέσω Σ.Δ.Ι.Τ, ωστόσο όπως είχε αναφέρει ο κ. Καραγιάννης στις αρχές του 2023 απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή η δημοπράτηση του έργου της ανέγερσης δικαστικού μεγάρου Χανίων πρόκειται να γίνει σε δεύτερο χρόνο μετά και την τεχνική ωρίμανση του φακέλου.

    Να το αναλύσουμε? Αφου οριμασει ακομα 4-5 χρονια θα μπει μπροστά το εργο με ολοκληρωση περι τα 2100 μΧ.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα