Δευτέρα, 10 Μαΐου, 2021

«Επιχείρηση Σκούπα»

Mια φράση χιλιοειπωμένη τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια. Αφορά τα αφύλακτα σύνορά μας, και την εισροή λαθρομεταναστών. Αρκετοί από αυτούς είναι εγκληματίες.

Κι έρχεται η καλή και σωτήρια αστυνομία, με την «επιχείρηση σκούπα» να βουτήξει ότι πέσει στην αντίληψη της, από κακοποιό στοιχείο να το απελάσει.

Αν λυπάμαι ή αν χαίρομαι, γι’ αυτό δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει το ότι και εγώ έχω αναλάβει από σήμερα την επιχείρηση σκούπα. Υποσχόμενη ότι θα απελάσω τα κακοποιό στοιχεία και αποφασισμένη να βάλω φρουρούς στα σύνορά μου.

Αμείβω καλά τους πληροφοριοδότες μου, για να με βοηθήσουν στον εντοπισμό των κακοποιών. Υπάρχουν και οι καλοθελητές που με πληροφορούν χωρίς αμοιβή. Οπότε θα πετύχω την κάθαρση αναμφίβολα.

Έκλεψα τη φράση και τη σημασία της επιχείρηση σκούπα, και δανείστηκα μια άλλη φράση του Γκαίτε (φίλος μου): «καθαρίζω σημαίνει θεραπεύω». Πληροφορήθηκα επίσης, ότι η επιχείρηση σκούπα εν συντομία κάθαρση, είναι μια μαγική συνταγή. Για να πετύχει λοιπόν η συνταγή πρέπει να εφαρμοστεί με ακρίβεια.

Υλικά: Μια σκούπα, χειροκίνητη ή ηλεκτροκίνητη, δεν έχει σημασία, ότι σας βρίσκεται πρόχειρο, αρκεί να ξέρετε να τη χειρίζεστε. Η επιστημονική ονομασία της σκούπας είναι «δύναμη της θέλησης». Τα εξαρτήματά της είναι τρία, τα βασικά με την επιστημονική ονομασία «ένστικτο ή διαίσθηση», «γνώση» και «απόφαση».

Εκτέλεση: Βάζουμε σε λειτουργία τη συσκευή με τα εξαρτήματά της και τα τρία, δεν λειτουργεί με το ένα ή με τα δύο Έχουμε ήδη στο μεγάλο σκεύος (σώμα – καρδιά – νους) τροφές – σκέψεις -συναισθήματα. Η σκούπα με τα εξαρτήματά της δουλεύουν πρώτα σε αργό ρυθμό, μετά πιο γρήγορες στροφές όπως ένα κοινό μίξερ. Και σαν κοινός αποχυμωτής θα βγάλει το χρήσιμο χυμό και θα πετάξει τα άχρηστα υλικά.

Τουτέστιν: Αφαιρούμε τις άχρηστες τροφές, πετάμε τις αρνητικές σκέψεις, και τα βλαβερά συναισθήματα και κρατάμε το απόσταγμα, το νέκταρ, κάτι σαν βασιλικό πολτό ας πούμε.

Αυτό που μένει λοιπόν, είναι το φάρμακο για όλες τις ασθένειες.

Ο καλύτερος πληροφοριοδότης μου είναι το ένστικτο ή διαίσθηση. Του παρέχω οξυγόνο, αυτή είναι η αμοιβή του. Παίρνω βαθιές ανάσες, χαλαρώνω και αυτό μου δίνει τις πληροφορίες που χρειάζομαι. Ξέρω επίσης πού κατοικεί. Κάπου στο στομάχι μου. Όταν το στομάχι μου σφίγγει αφόρητα, παίρνω το μήνυμα. Η πληροφορία λέει ότι κυκλοφορεί μέσα μου κάποια κακή τροφή, σκέψη ή συναίσθημα.

Όταν το στομάχι μου είναι άνετο και χαλαρό η πληροφορία λέει ότι καλώς έφαγα, καλώς σκέφτηκα, καλώς έπραξα. Το τίμημα που πληρώνω για να αποκτήσω τη γνώση, τον άλλο πληροφοριοδότη μου που λέγαμε, είναι χρόνος και χρήμα, έστω λίγο κάθε μέρα ή σε τακτά διαστήματα. Αγοράζοντας χρήσιμα βιβλία ή παρακολουθώντας διαλέξεις, σεμινάρια σχετικά με το θέμα ή συζητώντας με ανθρώπους που είναι γνώστες του αντικειμένου κάθαρση. Για να μπει σε λειτουργία η μεγάλη απόφαση χρειάζεται μόνο να ακούσει από μένα μια φράση και να την επαναλαμβάνω, εαυτέ μου σ’ αγαπώ.

Καλοθελητές ονομάζω τους τυχαίους πληροφοριοδότες μου που συναντώ σε ανύποπτο χώρο και χρόνο. Και έτσι απλά μα πολύ απλά, λειτουργεί η επιχείρηση σκούπα.
Και εγώ δηλώνω συχνά: Εαυτέ μου επειδή σ’ αγαπώ θα σου χαρίσω το υπέροχο δώρο, ψυχική και σωματική υγεία, για να νοιώσεις την υπέρτατη χαρά και να δώσεις εγκυρότητα στην ύπαρξή σου.

Η επιχείρηση σκούπα αρχίζει τώρα!!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες