Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου, 2021

Επέκταση του δικτύου ελεύθερης πρόσβασης στο ίντερνετ στον Δήμο Αποκορώνου

Όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο Αποκορώνου, επεκτάθηκε το δίκτυο σημείων ελεύθερης πρόσβασης σε γρήγορο ίντερνετ μέσω του προγράμματος WiFi4EU.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «Όπως δηλώνει ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, ο Δήμος μας επέκτεινε το δίκτυο σημείων ελεύθερης πρόσβασης σε γρήγορο ίντερνετ μέσω του προγράμματος WiFi4EU στο οποίο συμμετέχει.
Έτσι σε μία σειρά από κοινόχρηστους και κοινωφελείς χώρους πλέον δίνεται η δυνατότητα πρόσβασης του κοινού σε γρήγορο ίντερνετ.
Οι εσωτερικοί χώροι πρόσβασης είναι στο δημαρχείο Αποκορώνου στις Βρύσες και στο ΔΙΕΚ Αποκορώνου στον Καβρό ενώ οι εξωτερικοί χώροι είναι το δυτικό τμήμα (προς το παρόν) της παραλίας Καλυβών, ο εξωτερικός χώρος του γυμναστηρίου και Γυμνασίου – Λυκείου Βάμου, η πλατεία Βάμου (έξω από το δημοτικό κατάστημα), η πλατεία Γεωργιούπολης, η παιδική χαρά και η πέριξ ανάπλαση στην παραλία Γεωργιούπολης, ο χώρος πρασίνου και περιπάτου στο βόρειο μέτωπο του Καβρού (δίπλα στον ΒΟΑΚ), η πλατεία στο ποτάμι στις Βρύσες.
Για τη σύνδεση, επιλέγετε από τα διαθέσιμα δίκτυα το WiFi4EU, και την πρώτη φορά της σύνδεσης σας θα πρέπει να οδηγηθείτε σε σελίδα σύνδεσης με τα στοιχεία του προγράμματος όπου επιλέγετε την δήλωση αποποίησης ευθυνών και κάνετε κλικ στο κουμπί της σύνδεσης και κατόπιν μπορείτε να πλοηγηθείτε ελεύθερα στο διαδίκτυο. Η διαδικασία σύνδεσης στην αρχή είναι υποχρεωτική στο πλαίσιο των ελέγχων για την εύρυθμη λειτουργία του δικτύου και της τήρησης των όρων της χρηματοδότησης από την ΕΕ.
Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση»

1 Comment

  1. Πολυ σωστή η κινηση για δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο σε κοινοχρηστους χωρους…..μια πολυ καλη ιδέα που θα ήταν σημαντική να τεθεί καποια στιγμή στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αποκορώνου είναι η δημιουργία Δημοτικής Συγκοινωνιας Αποκορωνου με την καταβολή εισιτηριου καθώς αποτελεί Δήμο ο Αποκορωνας που είναι κατεξοχήν τουριστικός…….ιδιαίτερα τώρα που θα δημιουργηθεί κ ο νέος ΒΟΑΚ θα ήταν πολυ καλο να δημιουργηθεί συνεπικουρικα ένα δίκτυο Δημοτικής Συγκοινωνίας όλο τον χρόνο χειμώνα καλοκαίρι στο συνολο της ενδοχώρας του Δήμου που θα εξυπηρετουνται μόνιμοι κάτοικοι κ επισκεπτες-τουριστες καθώς υπάρχουν κ ορεινά κ παραλιακα χωριά που έχουν τεράστιες προοπτικες ανάπτυξης τουριστικης σε συνδυασμό με την προβολη κ πωληση τοπικών παραδοσιακων προιοντων(ελαιόλαδο,οινο,τυροκομικά προιοντα,μελισσοκομικα προιοντα,κτηνοτροφικα προιοντα και πολλα αλλά)…….θα είναι μια πολυ καλη ιδέα για την ισόρροπη ανάπτυξη κ προβολη του συνόλου των χωριών του Αποκορωνα με την προσβασιμοτητα σε αυτά που θα προσφερει ένα δίκτυο Δημοτικής Συγκοινωνιας του Αποκορωνα!!!!!!!!!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες