Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

ΕΠΑΛ Κισσάμου: 19 εθελόντριες μαλλιών χαρίζουν χαμόγελα και ελπίδα

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023 στο ΕΠΑΛ ΚΙΣΣΑΜΟΥ-Μητροπολίτης Ειρηναίος Γαλανάκης η δράση «Δώρισε τα μαλλιά σου, Χάρισε ελπίδα!». Η δράση υλοποιήθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά από το τμήμα «Κομμωτικής Τέχνης» του τομέα Υγείας – Πρόνοιας & Ευεξίας.

Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση του ΕΠΑΛ Κισσάμου «συγκεντρώθηκαν 19 πλεξούδες οι οποίες και θα παραδοθούν στον σύλλογο εθελοντικής προσφοράς και στήριξης παιδιών & ενηλίκων με καρκίνο «ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ» για τη δημιουργία περουκών.
Η συγκεκριμένη δράση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο μιας σειράς δράσεων (επισκέψεις στο ΕΕΕΕΚ ΚΙΣΑΜΟΥ, εθελοντική αιμοδοσία , καταγραφή εθελοντών δοτών μυελού των οστών) που στόχο είχαν την καλλιέργεια της ανιδιοτελούς εθελοντικής προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης στους/στις μαθητές/μαθήτριες της Κισάμου.
Στην ευχαριστήρια ανακοίνωσή του ο Διευθυντής του σχολείου κ. Νεκτάριος Ζουριδάκης αναφέρει:
«Ως διευθυντής του σχολείου οφείλω να ευχαριστήσω
• Την εκπαιδευτικό κα Μ. Σοκόλη και τους/τις μαθητές/μαθήτριες του τμήματος «Κομμωτικής Τέχνης» για την υλοποίηση της δράσης
• Την αναπληρώτρια ΤΕ Κομμωτικής εκπαιδευτικό του σχολείο μας κατά το σχ. έτος 2020-21 κα Φ. Κιντζονίδου η οποία ξεκίνησε και συνεχίζει να στηρίζει τη συγκεκριμένη δράση παρότι δεν εργάζεται πια στο σχολείο μας.
• Τις εθελόντριες – δωρήτριες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για μία ανιδιοτελή πράξη αγάπης προς τον συνάνθρωπο, μία πολύτιμη προσφορά μεγάλης αξίας»


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα