Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου, 2021

Εντείνονται οι έρευνες για τον εντοπισμού κτηνοτρόφου στον Βόλο

Οσο περνούν οι ώρες, τόσο πυκνώνουν οι φόβοι για τη ζωή του 59χρονου κτηνοτρόφου, από το Νεοχωράκι, η τύχη του οποίου αγνοείται από το απόγευμα του Σαββάτου, όταν στα ορεινά του Αλμυρού μαινόταν σφοδρή κακοκαιρία.
Οι οικείοι του ενημέρωσαν τις Αρχές, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αρμόδιων υπηρεσιών, αλλά οι προσπάθειες έχουν αποβεί άκαρπες, έως τώρα, για τον εντοπισμό του.
Σήμερα, τρίτη ημέρα μετά την πρώτη κλήση βοήθειας στην πυροσβεστική, οι έρευνες επεκτείνονται σε μεγαλύτερη ακτίνα από το σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο του κτηνοτρόφου σφηνωμένο σε βράχια.
Ηδη στην περιοχή καταφθάνει ομάδα της ΕΜΑΚ, με ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, αλλά και σκύλους από την Αθήνα, ενώ ήδη επιχειρούν με το πρώτο φως της ημέρας από την ΕΜΑΚ Θεσσαλίας, εθελοντικές ομάδες από τον Βόλο, πυροσβεστικές δυνάμεις από τα κλιμάκια Αλμυρού και Βόλου και χωριανοί οι οποίοι βοηθούν δείχνοντας περάσματα και μονοπάτια στη δύσβατη περιοχή.
Κατά τις οδηγίες συγγενών τού αγνοουμένου, εντοπίστηκε το όχημά του, στη θέση “Γαβράκι”, κοντά στην πηγή της Καρυάς, σφηνωμένο ανάμεσα σε βράχια και λίγα μέτρα πιο κάτω βρέθηκε σκισμένο το πουκάμισό του. Ο κτηνοτρόφος για να φτάσει στο μαντρί του θα έπρεπε να περάσει μέσα από το φουσκωμένο από το πολύ νερό ρέμα και, όπως δείχνουν οι έρευνες, το επιχείρησε κάτω από εξαιρετικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα