Δευτέρα, 2 Αυγούστου, 2021

Εντείνεται η αστυνόμευση στα Χανιά

Αυξημένα θα είναι τα μέτρα της Αστυνομίας κατά την καλοκαιρινή περίοδο στην πόλη των Χανίων για την αντιμετώπιση παραβάσεων.

Αυτό προέκυψε από σύσκεψη που έγινε σήμερα στο δημαρχείο όπου συζητήθηκαν «τα αναγκαία μέτρα αστυνόμευσης για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας αλλά και την ευταξία στην πόλη των Χανίων».

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο νυν Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Μανούσος Λιονάκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Τάξεως Χανίων Εμμανουήλ Γεωργιακάκης, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής-προϊστάμενος Γρ. Αστυνόμευσης Ασφάλειας Γεώργιος Στρατιδάκης, ο Αστυνόμος Α’ -Διοικητής Α.Τ Χανίων Γεώργιος Σαρικάκης, ο Αστυνόμος Β’- Διοικητής Τροχαίας Χανίων Βλαχάκης Γιάννης και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα θέματα που συζητήθηκαν στη σύσκεψη αφορούσαν: τα μέτρα αστυνόμευσης στα σημεία υψηλής τουριστικής επισκεψιμότητας της πόλης των Χανίων (Παλιά Πόλη, Ενετικό Λιμάνι, Πλ. 1866, Πλ. Δημοτικής Αγοράς, κ.α.), την καταπολέμηση του παραεμπορίου, το κυκλοφοριακό , την αστυνόμευση στις περιαστικές περιοχές, την ηχορύπανση, την αντιμετώπιση της επαιτείας, τα μέτρα αντιμετώπισης της κατάληψης κοινοχρήστων χώρων.
Στο πλαίσιο αυτό θα εξακολουθήσει το επόμενο διάστημα να υπάρχει η στενή συνεργασία του Δήμου Χανίων με την ΕΛ.ΑΣ. .

1 Comment

  1. Χαιρόμεθα και συγχαίρομε τις αρχές για την πάταξη της παρανομίας. Εδω όμως δεν τελειώνει η προσπάθεια. Η τιμωρία των ενόχων ασφαλώς θα φέρει το ποθούμενο αποτέλεσμα.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες