Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021

Ένταση στη συζήτηση για μετονομασία της Ακρωτηρίου

Μεγάλη ένταση στην συζήτηση για τη μετονομασία της οδού Ακρωτηρίου σε Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στη συζήτηση στο Δ.Σ. Χανίων.
Η μετονομασία πέρασε με ψήφους των παρατάξεων Τ. Βάμβουκα (εξαίρεση ο κ. Λεβεντάκης που καταψήφισε), Μ. Σκουλάκη, Α. Παπαδογιάννη, απουσίαζε ο κ. Ν.Παπαντωνάκης, ενώ καταψήφισαν οι παρατάξεις των Γ. Σαρρή και Σ. Ρίζου .
Στην τοποθέτηση του ο κ. Ρίζος έκανε λόγο για «αμφιλεγόμενο πολιτικό» προκαλώντας την αντίδραση του κ. Γιώργου Κουκλάκη. Ανάμεσα στους δύο συμβούλους προκλήθηκε ένταση με τον κ. Κουκλάκη να ρωτάει τον κ. Ρίζο αν είναι από τα Χανιά. Ο κ. Ρίζος του απάντησε να σιωπήσει με απότομο ύφος με αποτέλεσμα να κορυφωθεί ο εκνευρισμός, οι δύο σύμβουλοι να σηκωθούν όρθιοι και να φωνάζουν ο ένας στον άλλο, και να χρειασθεί να διαμεσολαβήσουν άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι ώστε να μην βρεθούν στα χέρια οι κ. Ρίζος και Κουκλάκης. Το προεδρείο του Δ.Σ. ζήτησε από τον κ. Ρίζο να ανακαλέσει τον χαρακτηρισμό του. Ο κ. Ρίζος ανακάλεσε και ζήτησε συγνώμη από τον κ. Κουκλάκη και συμπληρώνοντας ότι εκνευρίστηκε γιατί τον είχε διακόψει. Τέλος ο κ. Κουκλάκης δήλωσε πως για αυτόν το θέμα θεωρείται λήξαν.

1 Comment

  1. Ενταξει να μετονομαστει….άλλα να υπάρξουν και καποιες παρεμβασεις…φωτεινοι σηματοδοτες διαμόρφωση της πλατειας του Κατσαμπα πεζοδρομησεις ωστε να αντιμετωπιστει ένα μελλοντικο κυκλοφοριακο προβλημα στη περιοχή της Χαλεπας ενεκα του νεου αρχαιολογικου μουσειου Χανίων ωστε να είναι ενας αξιοπρεπης δρομος που συνδεει την πολη με το αεροδρομιο Χανίων!!!!!!!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα