Σάββατο, 31 Ιουλίου, 2021

Ενωτικός ο Αρναουτάκης μετά την νίκη του από την πρώτη Κυριακή

Στις προτεραιότητες για τη νέα τετραετία, στο τρίπτυχο «οραματιζόμαστε, διεκδικούμε και υλοποιούμε» αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης , εκφράζοντας παράλληλα δημόσια τα θερμά του ευχαριστήρια στον Κρητικό λαό και στους συνεργάτες του για την μεγάλη νίκη του συνδυασμού « Κρήτη η ζωή μας».
Με καταμετρημένα 1.126 από συνολικά 1339 εκλογικά κέντρα του νησιού,, τα αποτελέσματα για την Περιφέρεια Κρήτης διαμορφώνοντας ως εξής:
•Σταύρος Αρναουτάκης (Κρήτη η ζωή μας) : 60,39% (166.753 ψήφοι)
• Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης: (Η Κρήτη μπροστά): 26,73% (73.815 ψήφοι)
• Εμμανουήλ Συντυχάκης (Λαϊκή Συσπείρωση): 6,43% (17.765 ψήφοι)
• Μιχαήλ Κριτσωτάκης (Ξαστεριά!Ανατροπή στην Κρήτη) : 2,26% (6.227 ψήφοι)
• Γεώργιος Σπυρόπουλος (Ελληνική Αυγή για την Κρήτη): 2,11% (5.833 ψήφοι)
• Γεώργιος Πιαγκαλάκης (Ανυπόταχτη Κρήτη) : 2,08% (5.744 ψήφοι)
ΜΗΝΥΜΑ ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗ
Ο Περιφερειάρχης, χειροκροτούμενος θερμά από πολλούς πολίτες που έφθασαν στην Περιφέρεια να τον συγχαρούν για τη μεγάλη νίκη, αναφέρθηκε στο ενωτικό πνεύμα και την ομοψυχία που υπάρχει επισημαίνοντας ότι, δεν θα επιτρέψουμε την ενότητα αυτή να τη διασπάσει κανείς. Δεν υπάρχουν νικητές ή νικημένοι, νικητής είναι μόνο ο Κρητικός λαός. Επίσης ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε τον κ. Μαρκογιαννάκη για τον πολιτισμένο αγώνα που δόθηκε, αλλά και για την επίσκεψη του στην Περιφέρεια για να τον συγχαρεί.
«Σε αυτές τις εκλογές δεν υπάρχουν νικητές ή ηττημένοι. Νικητής είναι ο Κρητικός λαός που μας δίνει και πάλι τη δυνατότητα να συνεχίσουμε το έργο, για την ενότητα την ομοψυχία την ισόρροπη ανάπτυξη του νησιού με σεβασμό σε κάθε διαφορετική άποψη», τόνισε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, προσθέτοντας : «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες που δώσαμε μαζί τη μάχη, γιατί η μάχη κερδίζεται από όλους δεν κερδίζεται από έναν. Αυτή η μάχη κερδήθηκε και από τους 78 συνεργάτες και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω δημόσια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αντιπάλους και ιδιαίτερα τον κύριο Μαρκογιαννάκη που ήρθε να με συγχαρεί, δώσαμε νομίζω ένα πολιτισμένο αγώνα χωρίς συγκρούσεις, χωρίς χτυπήματα κάτω από τη μέση. Αυτό το οποίο θέλουμε να πούμε στο Κρητικό λαό, είναι, ότι, η νέα τετραετία, είναι μία τετραετία ανάπτυξης για το νησί μία τετραετία που θα ξεκινήσουν τα μεγάλα έργα στην Κρήτη και πάνω από όλα όμως υποσχόμαστε απόψε, ότι, θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε την ενότητα που έχουμε ξεκινήσει από το 2011».
Ο κ. Αρναουτάκης, αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Περιφέρειας , της συνεργασίας που είχε με τους πολίτες και τους φορείς από το ένα άκρο του νησιού στο άλλο , λέγοντας χαρακτηριστικά «Για εμάς υπάρχουν μόνο οι Κρητικοί από το ένα άκρο της Κρήτης μέχρι το άλλο, και μαζί με όλους τους Κρητικούς θα δώσουμε και πάλι τις μάχες όπως γνωρίζουμε να δίνουμε τις μάχες. Γιατί πολλές φορές δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια, χρειάζονται πράξεις, χρειάζονται έργα, και να μπορούμε να αποδεικνύουμε ότι είμαστε κοντά στο κάθε πολίτη, στον κάθε Δήμο, και επίσης αυτή τη συνεργασία που είχαμε αποκτήσει όλο αυτό το προηγούμενο διάστημα με όλους τους Δημάρχους της Κρήτης, τους κοινωνικούς φορείς, τις οργανώσεις, τα Επιμελητήρια, την Εκκλησία μας, θα συνεχίσουμε να έχουμε και πάλι αυτήν την συνεργασία. Είναι μία δέσμευση όλων μας και ευχόμαστε να είμαστε καλά, να υπηρετήσουμε αυτό το όραμα που έχουμε για το νησί μας. Οραματιζόμαστε, διεκδικούμε και υλοποιούμε».
Πλήθος κόσμου όπως επίσης και εκπρόσωποι φορέων και επικεφαλής δημοτικών συνδυασμών με συνεργάτες τους συγκεντρώθηκαν απόψε στην Περιφέρεια Κρήτης προκειμένου να συγχαρούν τον κ. Αρναουτάκη για την επανεκλογή του.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες