Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022

Ενωση Ξενοδόχων: “Χρώμα” Χανίων σε έκθεση στη Σουηδία

Την ικανοποίησή της για τη συμμετοχή των Χανίων και την προσέλευση του κόσμου σε έκθεση στην Στοκχόλμη (Grekland Panorama – 2016) που πραγματοποιήθηκε από τις 12 έως τις 14 Φεβρουαρίου, εκφράζει με χθεσινή ανακοίνωσή της η Ενωση Ξενοδόχων του Νομού η οποία, όπως σημειώνει, είχε επιλέξει στο περίπτερό της ως κεντρική φωτογραφία το παλιό λιμάνι το οποίο έφερε αναμνήσεις στους χιλιάδες Σουηδούς που πέρασαν από την έκθεση.
Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «η Σουηδική αγορά είναι μία πολύ σημαντική αγορά για τα Χανιά καθώς εκπροσωπεί το 16,53% των αφίξεων στον Αερολιμένα Χανίων. Συγκεκριμένα το 2015 περίπου 155.880 Σουηδοί αφίχθησαν στα Χανιά πετυχαίνοντας αύξηση 10,3% από το 2014.
Στην έκθεση παρευρεθήκαμε (με ιδιωτικά έξοδα) εκπροσωπώντας διάφορες ξενοδοχειακές μονάδες καθώς και τη Ένωση Ξενοδόχων Νομού Χανίων. Ήταν πολύ σημαντικό ότι για τρίτη συνεχόμενη φορά δημιουργήθηκε μία έκθεση που επικεντρωνόταν αποκλειστικά στην Ελλάδα και στην οποία ο Νομός Χανίων (που δέχεται το μεγαλύτερο μερίδιο της Σουηδικής αγοράς στην Ελλάδα) αποτελούσε βασικό κομμάτι της έκθεσης με πολλές συμμετοχές του επιχειρηματικού κόσμου.
Στην έκθεση συμμετείχαν όλοι οι Tour Operators, με τους οποίους η Ένωση μας είχε συναντήσεις, όπου μας ενημέρωσαν ότι δεδομένων των γεωπολιτικών συνθηκών επικρατεί ένα πνεύμα συγκρατημένης αισιοδοξίας όσον αφορά τη σαιζόν του 2016 .
Το λιμάνι των Χανίων που είχαμε επιλέξει ως κεντρική φωτογραφία στο περίπτερό μας έφερε πολλές αναμνήσεις στους περίπου 11.000 Σουηδούς που πέρασαν από την έκθεση. Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Χανίων στηρίζει ενεργά την προβολή του Νομού Χανίων σε όλες τις Σκανδιναβικές εκθέσεις. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία North Events για την συνεργασία της και την επιτυχή διοργάνωση της έκθεσης καθώς και την Περιφέρεια Κρήτης για την στήριξή της».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα