Μουσείο Τυπογραφείας

Ενημέρωση για εγγραφή στο ταμείο ανεργίας από το Εργατικό Κέντρο

ergatiko-kentro-xaniwnΤο Εργατ/κό Κέντρο Ν. Χανίων, μέσω σχετικής ανακοίνωσης, ενημερώνει ότι προκειμένου οι άνεργοι να εγγραφούν στο ταμείο ανεργίας και για να αποφευχθεί η πολύωρη αναμονή τους, από Δευτέρα 21-10-19 οι εγγραφές θα γίνονται αφού προηγουμένως οι άνεργοι θα έχουν πάρει αριθμό προτεραιότητας από το Εργατικό Κέντρο (Μ. Μπότσαρη 68) από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8.00- 11.00 π.μ..

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση «η διανομή αριθμών θα ξεκινήσει από την Δευτέρα 21-10-2019 και θα δίδονται αριθμοί για την Τρίτη 22-10-2019 και μετά.

Ø Το ραντεβού για τον ΟΑΕΔ θα είναι προσωπικό, δηλαδή θα αναγράφεται το όνοματεπώνυμο του ανέργου και θα δίδετε μόνο με την επίδειξη της απόλυσής του.

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία εγγραφής είναι 60 ημέρες από την ημερομηνία απόλυσης (ή την λήξη της Σύμβασης).

Δικαιολογητικά για το ταμείο ανεργίας:

1. Απόλυση
2. Εκκαθαριστικό έτους 2018
3. Φωτοτυπία ταυτότητας ( ή διαβατηρίου και άδειας εργασίας)
4. Φωτοτυπία βιβλιαρίων παιδιών και της ασφαλιστικής ικανότητας από το www.ika.gr (μόνο για όσους έχουν προστατευόμενα μέλη και αυτούς που είναι από ΟΑΕΕ)
5. Φωτοτυπία λογαριασμού Εθνικής τράπεζας (ή άλλης τράπεζας στην οποία ο απολυμένος να είναι πρώτος δικαιούχος).
6. Βεβαίωση εργοδότη για τα ένσημα των 3 τελευταίων μηνών»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.