Μία πιστή απεικόνιση του “Παρθενώνα” σε μινιατούρα υποδέχεται τον επισκέπτη της παραλίας στο “Καλυβάκι” στη Γεωργιούπολη Αποκορώνου.
Δεκατρείς μήνες χρειάσθηκαν οι δύο τεχνίτες για να κτίσουν πέτρα – πέτρα την εξαιρετική αυτή κατασκευή.
Και όχι μόνο αυτή, αλλά και ένα πιστό αντίγραφο του ενετικού λιμανιού των Χανίων, του ανακτόρου της Κνωσού και άλλων μνημείων της Κρήτης. Οταν ο καλλιτέχνης έχει κέφια, μπορεί να κάνει μικρά θαύματα.
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας,
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.