Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Ένα κυκλοφοριακό κομφούζιο

Τώρα και 15 ημέρες οι κάτοικοι και οι εργαζόμενοι στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων και πέραν, αντιμετωπίζουν καθημερινά ένα κυκλοφοριακό κομφούζιο από τα έργα που εκτελούνται.
Χαρακτηριστικές είναι οι επισημάνσεις αναγνώστη μας, κατοίκου της περιοχής:
«απαγορευτικές πινακίδες, ενδείξεις για αλλαγή δρόμων, υποχρεωτικές διελεύσεις από παράλληλα δρομάκια και στενά, απαγορευτικά stop, συνθέτουν καθημερινά ένα απίστευτο κυκλοφοριακό αλαλούμ.
Κανείς δεν γνωρίζει πώς θα πάει στη δουλειά του ή στο σπίτι του και πώς θα επιστρέψει.
Όλοι αυτοσχεδιάζουν, όλοι παραβλέπουν και όλοι παραβιάζουν στην προσπάθειά τους να μαντέψουν ποιος δρόμος θα τους οδηγήσει στον προορισμό τους.
Το πρόβλημα γίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνο στους δύο κόμβους όπου τα αυτοκίνητα συρρέουν αφού ουδείς ελέγχει τις προτεραιότητες. Στους κόμβους αυτούς υπάρχει σοβαρός φόβος να προκληθεί ατύχημα ανά πάσα στιγμή. Και όλα αυτά γιατί κανένας τροχονόμος δεν έχει φανεί ποτέ.
Επειδή το θέμα επείγει, μήπως θα έπρεπε ο διευθυντής Τροχαίας να επισκεφθεί το τμήμα αυτό των έργων προκειμένου να δώσει άμεσα λύσεις και προς διευκόλυνση των χιλιάδων κατοίκων των περιοχών αυτών αλλά κυρίως για να προληφθούν ατυχήματα που μπορεί να κοστίσουν ανθρώπινες ζωές;»

 

Στο 20ο επεισόδιο, ανάβουμε διαδικτυακά το χριστουγεννιάτικο δέντρο των Χανίων, μετράμε τις παρενέργειες του εμβολίου και αισιοδοξούμε για την πανδημία στα Χανιά μετά τα αποτελέσματα των rapid tests.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα