Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023

Ελλείψεις καθηγητών στο 2ο ΕΠΑΛ Χανίων

Την έντονη διαμαρτυρία τους για την έλλειψη καθηγητών ειδικοτήτων εκφράζουν μέσω σχετικής ανακοίνωσης μαθητές και γονείς του 2ου ΕΠΑΛ Χανίων.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «οδεύουμε προς το τέλος του πρώτου τετραμήνου της φετινής σχολικής χρονιάς και λίγο πριν τα Χριστούγεννα υπάρχουν ακόμα κενά εκπαιδευτικών σε σχολεία των Χανίων που λειτουργούν με ελλείψεις κυρίως σε εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων.
Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε  συνάντηση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, κ. Ζερβάκη, με μαθητές και κηδεμόνες του 2ου ΕΠΑ.Λ. Χανίων , προκειμένου να ενημερωθεί για τις  σοβαρές ελλείψεις διδακτικού προσωπικού στο σχολείο. Η  έλλειψη εκπαιδευτικών έχει ως αποτέλεσμα την παρακώληση της ομαλής λειτουργίας του σχολείου καθώς δεν διδάσκονται πολλά μαθήματα ειδικοτήτων σε τμήματα της Β΄ τάξης, και στον τομέα  Μηχανολογίας  και στον τομέα Υγείας – πρόνοιας όπου τα προβλήματα είναι εντονότερα. Οι ελλείψεις  αυτές υπάρχουν από την αρχή του σχολικού έτους και συνεχίζουν ως τώρα, δίχως να διαφαίνεται λύση. Ως εκ τούτου μαθητές και κηδεμόνες διαμαρτύρονται έντονα εξαιτίας της δεδομένης κατάστασης και απαιτούν την άμεση επίλυση του προβλήματος»


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα