Νοσταλγικές εικόνες και αναμνήσεις από μια άλλη εποχή, θα “ξυπνήσουν” και φέτος σε δύο παράλληλες εκθέσεις, χάρη στις προσπάθειες των δραστήριων μελών της Λέσχης Κλασικής Μοτοσυκλέτας Χανίων.
Η πρώτη είναι η 10η έκθεση κλασικής μοτοσυκλέτας, στην οποία θα υπάρχουν μοτοσυκλέτες άριστα συντηρημένες από το 1910 μέχρι και τα μέσα του 1980. Φέτος επίσης το τμήμα κλασικού ποδηλάτου της Λέσχης διοργανώνει την 2η παγκρήτια έκθεση κλασικού ποδηλάτου.
Οι μοτοσυκλέτες θα σταθμεύσουν στη Πύλη Σαμπιονάρα, ενώ τα ποδήλατα ακριβώς απέναντι, στο καφέ -μπαρ “Το Ράδιο”. Τα εγκαίνια των εκθέσεων θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 31 Ιουλίου στις 9 μ.μ. και θα διαρκέσουν μέχρι τις 9 Αυγούστου.
Με την υποστήριξη του Δήμου Χανίων και της Κ.Ε.ΠΕ.ΔΗ.Χ. Κ.Α.Μ.
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας,
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.