Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου, 2021

Έκθεση επαγγελματικής εκπαίδευσης στον “Δαίδαλο” (φωτογραφίες)

Ένα μέρος της δουλειάς που υλοποιείται στα ΕΠΑΛ των Χανίων έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά όσοι επισκεφθούν από σήμερα Τετάρτη μέχρι και την Παρασκευή του χώρου του «Δαίδαλου».

Οι τομείς των εφαρμοσμένων τεχνών, της ηλεκτρολογίας και της ηλεκτρονικής, των υπηρεσιών υγείας, της αισθητικής, της πληροφορικής, της γεωπονίας, της μηχανολογίας, είναι μερικοί από αυτούς που παρουσιάζουν τη δουλειά τους στις τάξεις- αίθουσες του «Δαίδαλου».
Το πρωί της Τετάρτης έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης με τον προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Στ. Ζερβάκης να κάνει λόγο για «σημαντική ημέρα για τον τόπο μας για την επαγγελματική εκπαίδευση. Είναι σημαντικό να αναδείξουμε αυτό που εσείς δουλεύετε με τους καθηγητές σας στα εργαστήρια. Είναι καιρός αυτός να το μάθουν και άλλοι και τα σχολεία και η κοινωνία. Γιατί το σχολείο πρέπει να συνδέεται με την κοινωνία, να έχει την εξωστρέφεια να βγάζει την αποτελεσματικότητα και την εργασία του προς τα έξω». Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον σχολικό σύμβουλο κ. Γώγουλο, τους διεθυντές των Σχολικών Εργαστηρίων και του 2ου ΕΠΑΛ.
Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για τους επισκέπτες από την Τετάρτη 13 έως την Παρασκευή 15 Απριλίου από τις 9 το πρωί έως τη 1.30  και επίσης την Τετάρτη 13 Απριλίου από τις 5 το απόγευμα έως τις 8.30 το βράδυ.

1 Comment

  1. Καλησπέρα θα θελα να προσθέσω πως Υπήρχει και ο τομέας δομικών έργων στο υπόγειο του δαιδαλου!!!!
    Με πολλα μηχανήματα .
    Ευχαριστω

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες