Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Έκτακτη συνεδρίαση ΔΣ Χανίων

Έκτακτη συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει αύριο Παρασκευή το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων, με ώρα έναρξης 08:00 και ώρα λήξης 13:00, η οποία θα διεξαχθεί δια περιφοράς με μοναδικό θέμα (σύμφωνα με το ΦΕΚ 674 Β/15-2-2022) τη «Διάθεση των Δημοτικών χώρων στα κόμματα και τους συνασπισμούς κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους κατά την διενέργεια των Βουλευτικών Εκλογών στις 21-5-2023».

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ μιλά εν όψει των εθνικών εκλογών

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση «το παραπάνω διάστημα που έχει οριστεί (08:00 έως 13:00 την 28-4-2023) οι Δημοτικοί Σύμβουλοι μπορούν να ψηφίσουν, όπως εάν ήταν η ψηφοφορία διά ζώσης με τη διαφορά ότι μπορούν να εκφράσουν τη ψήφο τους με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
1. Με email από προσωπικό λογαριασμό προς το email της γραμματείας του δημοτικού συμβουλίου (ds@chania.gr).
2. Με sms από το προσωπικό τους κινητό, προς το κινητό 6932733666 της γραμματέως του δημοτικού συμβουλίου γράφοντας το όνομα σας ώστε να φαίνεται ποιος ψηφίζει.

Μετά το πέρας της λήξης στις 13:00, καμία ψήφος δεν θα ληφθεί υπόψη.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ανωτέρω διαδικασία είναι η συμμετοχή τουλάχιστον των δύο τρίτων των μελών του δημοτικού συμβουλίου. Η Συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα, λόγω ασφυκτικών προθεσμιών».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα