Κυριακή, 20 Ιουνίου, 2021

Εκσυγχρονίζεται το Εθνικό Στάδιο Χανίων

Την υπογραφή δύο μελετών ύψους 270.000 ευρώ για την βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό του Εθνικού Σταδίου Χανίων ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός κατά την επίσκεψη του στην πόλη μας που βασικό στόχο είχε την κατάθεση μήνυσης κατά παντός υπευθύνου για την μη ολοκλήρωση του Ποδηλατοδρομίου Χανίων.
Οπως είπε ο κ. Συναδινός υπεγράφη η έγκριση της μελέτης για την βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό του Εθνικού Σταδίου Χανίων προϋπολογισμού 200.000 ευρώ και η εργολαβία θα δημοπρατηθεί άμεσα. Επίσης εκκρεμεί η υπογραφή μελέτης ύψους 70.000 ευρώ που αφορά το προθερμαντήριο για τον στίβο στην ανατολική πλευρά του σταδίου και η οποία θα υπογραφεί και αυτή άμεσα αλλά εδώ οι εργασίες θα ξεκινήσουν μετά την ολοκλήρωση των βελτιώσεων.
Εγινε ειδική αναφορά στο ποδηλατοδρόμιο για το οποίο κατέθεσε μήνυση καθώς “ήρθε η ώρα των ευθυνών” και είπε ότι θα αναζητηθεί τρόπος για να γίνει λειτουργικό. Απαντώντας σε ερώτηση για το κλειστό κολυμβητήριο στο Ακρωτήρι που επίσης δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και εγκαταλείφθηκε θύμισε ότι πριν ένα χρόνο κατατέθηκε μήνυση και για το έργο αυτό και η οποία βρίσκεται στα χέρια της Εισαγγελείας.
Για το παλιό κολυμβητήριο των Χανίων απάντησε ότι πρέπει να γίνει μελέτη κάτι που δεν είναι εφικτό αυτή τη στιγμή ενώ γενικότερα για τις αθλητικές εγκαταστάσεις στα Χανιά είπε έχει γίνει σημαντικό έργο από τη νέα διοίκηση με μεγαλύτερο πρόβλημα την παλαιότητα τους.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες