29.2 C
Chania
Σάββατο, 28 Ιουνίου, 2025

Εκπαίδευση παιδιών στη σωστή διατροφή στο Τσατσαρωνάκειο

Ενα νέο πρόγραµµα εκπαίδευσης παιδιών στη σωστή διατροφή ξεκίνησε χθες από την Κίσσαµο το “Μάννα” Τσατσαρωνάκη”. Συνολικά 260 µαθητές από 3 δηµοτικά σχολεία συµµετείχαν σε βιωµατικά εκπαιδευτικά σεµινάρια ππου σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν από τον κλινικό διατροφολόγο Μάνο ∆ηµητρούλη στο Τσατσαρωνάκειο Πολυκέντρο.

Η κ. Χρύσα Σαπουντζή, διευθύντρια Marketing της εταιρείας, δήλωσε: «Θεωρούµε χρέος µας το σηµείο εκκίνησης των δράσεων – όπως και το σηµείο αναφοράς µας ως εταιρεία – να είναι η Κίσσαµος».

Ο διατροφολόγος Μάνος ∆ηµητρούλης σχολίασε: «Τα παιδιά της Κισσάµου µε εξέπληξαν ευχάριστα – είχαν ήδη γνώσεις γύρω από το θέµα της διατροφής, έδειξαν διάθεση να µάθουν περισσότερα και συµµετείχαν ενεργά στα προγράµµατα».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα