Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

Έκοψαν την πίτα τους οι Αξιωματικοί Αστυνομίας Κρήτης (φωτ.)

Παρουσία πολλών προσώπων και μέσα σε ένα όμορφο κλίμα πραγματοποιήθηκε η εθιμοτυπική εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Αξιωματικών Αστυνομίας Κρήτης το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 σε κέντρο διασκέδασης στην πόλη του Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση «την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργος Μαρινάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Υποστράτηγος Γεώργιος Λυμπινάκης, ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ρεθύμνου Ταξίαρχος Εμμανουήλ Παπαδάκης, ο Υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου Α/Δ΄ Χρυσάκης Νικόλαος, ο Α/Δ΄ Βαγγέλης Αλεβυζάκης, τα τιμώμενα πρόσωπα που τερμάτισαν ευδόκιμα τη σταδιοδρομία τους στην Ελληνική Αστυνομία:
ο επίτιμος Υπαρχηγός ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος ε.α. Ανδρέας Δασκαλάκης,
ο πρώην Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Κρήτης Αντιστράτηγος ε.α. Αντώνιος Ρουτζάκης,
ο Αστυνόμος Α΄ ε.α. Κυριάκος Δαγαράκης,
ο Αστυνόμος Α΄ ε.α. Ιωάννης Δαφνομίλης,
από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας ο Γενικός Γραμματέας Πέτρος Αθανασάτος και ο Β΄ Αντιπρόεδρος Τάσος Δραγουδάκης, από την Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Αττικής ο Γενικός Γραμματέας Βαγγέλης Μαντζιώρος, και ο Β΄ Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Τσαμασλίδης, από την Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ο Πρόεδρος Άγγελος Παπαθεμελής και ο Β΄ Αντιπρόεδρος Γιώργος Ζιώγας, από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων ο Μανούσος Γιανναδάκης και ο Μανώλης Ανδρουλάκης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Λασιθίου Γιώργος Καρτσάκης ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ν. Ηρακλείου Μανώλης Ζαχαριουδάκης και ο Γενικός Γραμματέας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ν. Ρεθύμνου Λάμπρος Σκέρλος.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης και Γ΄ Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας Στέλιος Καρακούδης αφού ευχήθηκε σε όλους τους συναδέλφους να έχουν μία καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία για αυτούς και τις οικογένειές τους, προέβη σε μία σύντομη ενημέρωση των μελών του σωματείου για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τους Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., αναφερόμενος στα τελευταία επιτεύγματα των Ομοσπονδιών των Αστυνομικών σε οικονομικά και θεσμικά ζητήματα καθώς και στο νέο πλάνο για το 2023 σχετικά με τις διεκδικήσεις του σωματείου, με σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών εργασία των αστυνομικών και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών ασφαλείας προς τους πολίτες.
Ο τυχερός της βραδιάς που κέρδισε το φλουρί της Ένωσης Αξιωματικών Κρήτης ήταν ο Α/Δ΄ Απόστολος Νησωτάκης.
Μετά την ανταλλαγή ευχών, τα μέλη του σωματείου των Αξιωματικών, παραμερίζοντας για λίγο τις καθημερινές τους υποχρεώσεις, συνέχισαν τη βραδιά με διασκέδαση, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα