Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Εκδρομή σε Κνωσό και Δικταίο Άντρο 

Από τον Σύνδεσμο Απόστρατων Αστυνομικών Χανίων

Δύο σημαντικά ιστορικά μέρη της Κρήτης, την Κνωσό στο Ηράκλειο και το Δικταίο Άντρο στο Οροπέδιο Λασιθίου, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν μέλη και φίλοι του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Χανίων, στο πλαίσιο μονοήμερης εκδρομής που πραγματοποίησαν.

Ξεκινώντας από την πλατεία Δικαστηρίων το πρωί της Πέμπτης, τα 110 άτομα που συμμετείχαν, επιβιβάστηκαν σε δύο λεωφορεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Χανίων και πρώτος σταθμός ήταν ο αρχαιολογικός χώρος της Κνωσού όπου έγινε δωρεάν η ξενάγηση σε όλους τους επισκέπτες λόγω της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσείων.
Ο επόμενος σταθμός ήταν το Δικταίο Άντρο λίγα χιλιόμετρα παραπάνω από το Οροπέδιο Λασιθίου, όπου γεννήθηκε ο Δίας.
Η επιστροφή περιέκλειε πλούσιο γεύμα με άψογη περιποίηση στην παραδοσιακή ταβέρνα “Σελί Αμπέλου” στο οροπέδιο Λασιθίου με την πανοραμική θέα και τους πολυάριθμους ανεμόμυλους.
Για την εκδρομή ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σπύρος Μαυράκης με το διοικητικό συμβούλιο ευχαρίστησαν τα μέλη και τους φίλους που συμμετείχαν, τους δύο έμπειρους οδηγούς του Υπεραστικού ΚΤΕΛ για την ευχάριστη οδήγηση, ενώ ανακοίνωσε ως έκπληξη την σκέψη που κάνουν για την επόμενη εκδρομή να πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο εκτός Ελλάδας.
Παραθέτουμε αρκετά στιγμιότυπα από την πολιτιστική δράση του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών:


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα