Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Εικόνες του κόσμου

Ταϊλάνδη: Νέο δορυφορικό τερµατικό SAT-1 στο αεροδρόµιο

Προσωπικό του αεροδροµίου περπατάει δίπλα σε διακοσµητικό στοιχείο κατά τη διάρκεια της προετοιµασίας για τα ήπια εγκαίνια του νέου δορυφορικού επιβατικού τερµατικού σταθµού SAT-1 στο αεροδρόµιο Suvarnabhumi. Μια νέα επέκταση του τερµατικού σταθµού του διεθνούς αεροδροµίου Suvarnabhumi, µέρος του σχεδίου ανάπτυξης του αεροδροµίου που έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετεί 15 εκατοµµύρια επιβάτες ετησίως, ώστε να αυξηθεί η χωρητικότητα του αεροδροµίου από 45 εκατοµµύρια σε 60 εκατοµµύρια ετησίως, αναµένεται να ανοίξει για το κοινό στις 28 Σεπτεµβρίου.

Νότια Κορέα: Γεµιστό κέικ ρυζιού

Εθελοντές από ένα παράρτηµα του Εθνικού Ερυθρού Σταυρού φτιάχνουν «songpyeon», ένα γεµιστό κέικ ρυζιού σε σχήµα µισοφέγγαρου, για να το παραδώσουν σε φτωχούς ανθρώπους, στη νοτιοανατολική λιµενική πόλη Μπουσάν της Νότιας Κορέας. Η φιλανθρωπική εκδήλωση πραγµατοποιείται ενόψει του Chuseok, της µεγάλης κορεατικής γιορτής συγκοµιδής, η οποία πέφτει στις 29 Σεπτεµβρίου φέτος.

Βέλγιο: Πρωτάθληµα σκιπ µε πέτρες στο νερό

Ένας συµµετέχων ρίχνει µια πέτρα στο νερό κατά τη διάρκεια του βελγικού πρωταθλήµατος ricochet (stone skipping) στο Neufchateau. Το πρωτάθληµα stone skimming διεξάγεται για πρώτη φορά στο Βέλγιο.

Πακιστάν: Αυξήσεις στις τιµές

Ένας πάγκος σε αγορά χονδρικής πώλησης στο Καράτσι. Η κυβέρνηση ανακοίνωσε έναν ακόµη γύρο αυξήσεων των τιµών για διάφορα προϊόντα.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα