16.4 C
Chania
Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου, 2026

Εικόνες ντροπής: Έβρεξε µέσα στο Κλειστό Κλαδισού!

Σε… πισίνα µετατράπηκε ξανά χθες το απόγευµα το κλειστό γυµναστήριο του Κλαδισού στα Χανιά, καθώς η συνεχής βροχόπτωση δεν βρήκε… αντίσταση από την οροφή του κτηρίου, µε αποτέλεσµα να βρέχει κανονικά στο εσωτερικό!

Στο γήπεδο δηµιουργήθκαν λίµνες νερού προκαλώντας σοβαρές ανησυχίες για την ασφάλεια και τη λειτουργικότητα του χώρου, µε τη ζηµιά στο παρκέ να µένει να φανεί το επόµενο διάστηµα.
Πρόκειται για γνωστό πρόβληµα εδώ και χρόνια το οποίο δεν έχει αντιµετωπιστεί µε τις απαραίτητες εργασίες στεγάνωσης της οροφής, γεγονός που αναδεικνύει την ανεπάρκεια συντήρησης αθλητικών υποδοµών στον ∆ήµο Χανίων.
Υπάλληλοι χώρου έσπευσαν να τοποθετήσουν µεγάλα κοµµάτια νάιλον και κουβάδες για να προστατευτεί το παρκέ και να περιοριστεί η ζηµιά, ωστόσο η κατάσταση ήταν δραµατική, µε το βίντεο που δηµοσίευσε χθες το www.haniotika-nea.gr να είναι ενδεικτικό.
Μια εικόνα απογοητευτική για τις οµάδες που χρησιµοποιούν το γήπεδο, αλλά και για όσους έχουν επανειληµµένα επισηµάνει την ανάγκη ουσιαστικής αναβάθµισης των εγκαταστάσεων.
Καθώς το φαινόµενο δεν αποτελεί µεµονωµένο περιστατικό αλλά επαναλαµβανόµενο πρόβληµα, αυξάνεται η πίεση προς τις αρµόδιες αρχές για άµεσες και ουσιαστικές παρεµβάσεις που θα θωρακίσουν το κλειστό, προκειµένου να µπορεί να λειτουργεί χωρίς κινδύνους και χωρίς να µετατρέπεται σε… λίµνη µε το πρώτο έντονο καιρικό φαινόµενο.
Εκτός πια, κι αν ζηλεύουµε τη… δόξα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στο Φάληρο, κι αποφασίσαµε να παρουσιάσουµε µια χειρότερη εικόνα στο δικό µας γήπεδο.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα