Τρίτη, 25 Ιανουαρίου, 2022

“Eigengrau” στο θέατρο “Κυδωνία”

Η Εταιρεία Θεάτρου “Μνήμη” Θα παρουσιάσει στο θέατρο Κυδωνία το έργο της Αγγλίδας συγγραφέως Πενέλοπι Σκίννερ, με τίτλο τη γερμανική λέξη Eigengrau, που σημαίνει το χρώμα που βλέπει το μάτι στο απόλυτο σκοτάδι.

Οι δύο πρώτες παραστάσεις του έργου, Σάββατο 4 και Κυριακή 5/12, θα δοθούν preview με μειωμένο εισιτήριο 8 ευρώ. Θα ακολουθήσει η επίσημη πρεμιέρα του έργου την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου στις 9.30 μμ. Συνολικά θα δοθούν 11 παραστάσεις, έως τις 23 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για μια σκληρή μαύρη κωμωδία, ακατάλληλη για ηλικίες κάτω των 16 χρονών, που περιγράφει με διεισδυτικότητα και τόλμη τα αδιέξοδα της νέας γενιάς, που αδυνατεί να βρει στις μέρες μας μια σταθερή αξία και να πιστέψει σ’ αυτήν.

Η παράσταση ανεβαίνει σε μετάφραση Δημήτρη Κιούση, σκηνοθεσία και αισθητική της παράστασης Μιχάλη Βιρβιδάκη, συνθέσεις ήχων Δημήτρη Ιατρόπουλου, φωτισμούς Μικαέλας Παπά και με βοηθούς σκηνοθέτη τον Αιμίλιο Καλογερή και τη Lucyna Kukosz.

Παίζουν οι: Αιμίλιος Καλογερής (Τιμ Μάφιν), Στελλίνα Ιωαννίδου (Κάσσι), Ντία Κοσκινά (Ρόουζ) και Γιώργος Καγλαντζής (Μαρκ) ενώ στα ενδιάμεσα των σκηνών ακούγονται οι φωνές όλων των ηθοποιών, παλιών και νέων, του θεάτρου Κυδωνία.

Το βίντεο της παράστασης είναι έργο του Πάρη Χαμουρίκου.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα