Δευτέρα, 14 Ιουνίου, 2021

Έγκλημα, Γλυκά Νερά: Τι κατέθεσε ο σύζυγος της 20χρονης που δολοφονήθηκε

«Θα τους πιάσουνε. Η αστυνομία ξέρει να κάνει τη δουλειά της. Τους παρακαλέσαμε να μην μας κάνουν κακό. Να μην συμβεί σε κανέναν άνθρωπο αυτό που πάθαμε εμείς», δήλωσε απόψε έξω από το σπίτι του στα Γλυκά Νερά, ο 32χρονος σύζυγος της 20χρονης γυναίκας, η οποία δολοφονήθηκε τα ξημερώματα από αδίστακτους κακοποιούς.

«… τους είδα ξαφνικά μπροστά μου. Τρεις με κουκούλες full face οι δυο και ο τρίτος φορούσε το κάλυμμα λαιμού που έχουν για τις μηχανές και το είχε σηκωμένο μέχρι τη μύτη. Η σωματοδομή τους ήταν κανονική. Με τα όπλα στα χέρια σημάδευαν άλλες φορές εμένα και άλλες φορές το μωρό. Μιλούσαν πολύ καλά ελληνικά μου έλεγαν συνέχεια ‘που είναι τα λεφτά ρε’».

Ο 32 χρόνος είπε στους αστυνομικούς του ανθρωποκτονιών ότι δεν αντιστάθηκε καθόλου στους κακοποιούς και πολύ γρήγορα τους αποκάλυψε ότι είχε σε ένα κουτί παιχνιδιών τα χρήματα που ζητούσαν.

Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες, από δύο ειδικές ομάδες που έχουν συσταθεί για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κακοποιών.

Οι αστυνομικοί είναι βέβαιοι ότι οι δράστες είχαν πληροφόρηση για τα χρήματα που υπήρχαν στο σπίτι και έχουν βάλει στο μικροσκόπιο όλα τα άτομα που είχαν εργαστεί στη συγκεκριμένη οικογένεια, αλλά και σε όσους γνώριζαν για την αγορά του οικοπέδου και το χτίσιμο του νέου σπιτιού.

Σίγουρα λένε οι αστυνομικοί είχε προηγηθεί παρακολούθηση αρκετές φορές και φυσικά γνώριζαν για το παράθυρο στο υπόγειο, το οποίο και παραβίασαν για να μπουν στο σπίτι.

Επικηρύχθηκαν οι δράστες
Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το υπουργείο Οικονομικών προχώρησαν στην επικήρυξη των δραστών της δολοφονίας της 20χρονης γυναίκας στα Γλυκά Νερά προχώρησαν από κοινού το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το υπουργείο Οικονομικών. Το ποσό ανέρχεται στις 300.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη: «Με σημερινή Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ύψους τριακοσίων χιλιάδων (300.000€) ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή που θα οδηγήσουν, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη σύλληψη των δραστών ληστείας μετά φόνου σε βάρος 20χρονης γυναίκας, που διεπράχθη σήμερα, Τρίτη 11 Μαΐου, μέσα στην οικία της στα Γλυκά Νερά Αττικής.

Παρακαλούμε όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6442694 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σημειώνεται ότι, για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου.»

Το χρονικό της δολοφονίας που σόκαρε το πανελλήνιο
Οι αδίστακτοι ληστές απείλησαν με το όπλο το μωρό για να πιέσουν το ζευγάρι να τους πει πού κρύβουν χρήματα και κοσμήματα και στη συνέχεια έδεσαν τον άνδρα σε μια καρέκλα ενώ βασάνιζαν τη γυναίκα για να τους οδηγήσει στο σημείο όπου βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο.

Η γυναίκα συνέχιζε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια και τότε, της έβαλαν ένα μαξιλάρι πάνω από το πρόσωπο και την έπνιξαν.

Η γυναίκα, βρετανικής καταγωγής, ήταν περίπου 20 ετών ενώ το μωρό της λίγων μηνών.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες