Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, 2021

Εγκαίνια και επίσημα για τον “Αγροτικό Αύγουστο 2017” (φωτ.)

Εγκαίνια και επίσημα για τον “Αγροτικό Αύγουστο 2017” στα Χανιά το απόγευμα της Παρασκευής, παρουσία αρκετού κόσμου, εκθετών όπως επίσης του βουλευτη Α. Μπαλωμενακη, της βουλευτής Β. Βαγιωνάκη, του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης κ. Φυτράκη, του περιφερειάρχη Κρήτης Σ. Αρναουτάκη, του αντιπεριφερειάρχη Χανίων Α. Βουλγαρακη, του αντιπεριφερειάρχη Ν. Καλογερή, του δημάρχου Χανίων Τ. Βάμβουκα, του δημάρχου Κισάμου Θ. Σταθάκη, Αποκορώνου Χ. Κουκιανάκη, Καντάνου – Σελίνου Α. Περάκη, του προέδρου του ΕΒΕΧ Γ. Μαργαρώνη και της πρώην Υπουργού κας Α. Διαμαντοπούλου.
Μέχρι και τις 31 Αυγούστου τοπικά προϊόντα από πιστοποιημένους επαγγελματίες θα διατίθενται για το κοινό από περισσότερους από 30 εκθέτες.
Η διοργάνωση, που αποτελεί θεσμό για τον Δήμο Χανίων, πραγματοποιείται στην Πλατεία 1866 σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων και θα διαρκέσει έως τις 31 Αυγούστου, και θα είναι ανοιχτή καθημερινά, από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.
«Για άλλη μια χρονιά επιμένουμε ποιοτικά και δικαιωνόμαστε. Με κεντρικό μας θέμα“Όταν η παράδοση πιστοποιείται” τα κριτήρια της διοργάνωση μας και φέτος είναι κατά προτεραιότητα ποιοτικά, ενώ οι συμμετέχοντες είναι αποκλειστικά Κρητικοί παραγωγοί και εταιρείες, που παράγουν και τυποποιούν αγροτικά προϊόντα, διαθέτοντας τις ανάλογες άδειες τυποποίησης» ανάφερε στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας. Παράλληλα επισήμανε πως «κοινός μας στόχος είναι η ενίσχυση της αγροτικής οικονομίας, μέσω της τυποποίησης, ώστε τα προϊόντα μας να μπορούν να έχουν την προστιθέμενη αξία, που δικαιούνται και τη θέση, που τους αρμόζει, στην εγχώρια και στις διεθνείς αγορές. »

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα