29 C
Chania
Παρασκευή, 27 Ιουνίου, 2025

Έφθασε στην Κρήτη πολυμελής κινεζική κυβερνητική αντιπροσωπεία

Στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» έφθασε το βράδυ της Κυριακής πολυμελής κινεζική κυβερνητική αντιπροσωπεία, φιλοξενούμενη της ελληνικής κυβέρνησης.
Την κινεζική αντιπροσωπεία, με επικεφαλής το μέλος της μόνιμης επιτροπής του Πολιτικού Γραφείου και Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας, Λιου Γιουνσάν, υποδέχθηκε ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, ο πρέσβης της Κίνας και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών.
Αύριο το πρωί, ο περιφερειάρχης θα έχει συνάντηση με την Κινεζική αντιπροσωπεία, στο ξενοδοχείο Creta Maris στη Χερσόνησο.
Στην κινεζική αντιπροσωπεία συμμετέχουν μέλη της κυβέρνησης, στελέχη υπουργείων, εμπειρογνώμονες-επιστήμονες και εκπρόσωποι Μέσων Ενημέρωσης.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα