Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, 2022

Έ, και;

Πολύ σωστά, Τσίπρας, Τσακαλώτος, Ξανθός ταχθήκανε υπέρ του εμβολιασμού των πολιτών. Και τονίσανε, ως οι πλέον αρμόδιοι εκφραστές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τα οφέλη από τον καθολικό εμβολιασμό για την υγεία και την οικονομία.
Όμως, τη σωστή αυτή θέση τους, δεν ακολούθησε ο πρώην αναπληρωτής Υγείας και τωρινός βουλευτής τους κ. Πολάκης. Ο οποίος με “δήθεν” επιστημονικές θεωρίες, καλεί τον κόσμο να μην εμβολιάζεται.
Και γράφω “δήθεν” γιατί ο κ. Πολάκης είναι μεν γιατρός, αλλά όχι ειδικός επιδημιολόγος. Και ως γνωστόν, πηγαίνει, κανείς και ακούει τον ειδικό γιατρό για την ασθένεια του. Όπως άλλωστε, και τον εξειδικευμένο δικηγόρο…
Παρά τις επίσημες, αντίθετες, τοποθετήσεις του κόμματός του, ο κ. Πολάκης συνεχίζει τον αντιεμβολιαστικό του δρόμο. Και τα ερωτήματα εύλογα: Γιατί ο κ. Πολάκης παραμένει στο κόμμα του, παρά τον αντίθετο δρόμο του σε ένα τόσο κεφαλαιώδες ζήτημα;
Γιατί το κόμμα του ανέχεται αυτόν τον διαφορετικό του δρόμο;
Δρόμο που σε αυτόν -και μόνο- μπορεί να προσπορίζει λίγους ψήφους. Αφαιρεί όμως από τον ΣΥΡΙΖΑ.
ΕΥΤΥΧΩΣ. Γι αυτό και εγώ ψηφίζω: Αφήστε τον να μιλά.

*επ. δικηγόρος

Στο σημερινό επεισόδιο “Στο Αρχείο”, Βασιλική Τωμαδάκη και Νεκτάριος Κακατσάκης ταξιδεύουν πίσω στο 1976 και παρακολουθούν βήμα βήμα έναν παραδοσιακό, τετραήμερο, Κρητικό γάμο!


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

2 Comments

  1. Είναι λάθος να παραφραζει κάποιος τα λεγόμενα άλλου και πόσο μάλλον δημόσια.
    Παρακολουθώ τις τοποθετήσεις του και δεν άκουσα ούτε είδα ποτέ κάτι κατά των εμβολίων, δηλαδή ότι δεν είναι καλά για τους εμβολιασμενους. Διάβασα όμως πολλές φορές τοποθετήσεις του που τονίζει ότι η πολιτική/στρατηγική της πολιτείας για τον εμβολιασμό δεν είναι σωστή και δεν πρέπει να την βλέπουμε σαν την μοναδική πανάκεια λύση και μάλιστα στήριξε τις τοποθετήσεις του με στατιστικά στοιχεία δημοσιευμένα σε επιστημονικά περιοδικά.
    Μην τα μπερδεύουμε. Λεπτή η γραμμή τους αλλά ξεκάθαρη.

    • Ο ίδιος δεν εμβολιάζεται, άρα είναι κατά των εμβολιασμών, και επίσης που βλέπει λάθος πολιτική εκεί που γίνεται προσπάθεια να εμβολιαστούν όσο το δυνατό περισσότεροι άνθρωποι; Αυτή τη πολιτική δεν ακολουθεί όλη η ανθρωπότητα; Αυτό που κάνει ο κ. Πολάκης είναι ένα έγκλημα κατά της ανθρώπινης ζωής και κατά της χώρας, έπεσε η μάσκα και βλέπουμε έναν φρικτό άνθρωπο, τόσο κακό που δεν υπάρχουν λόγια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα