Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, 2021

Δύο συλλήψεις για 12 κλοπές από αυτοκίνητα στα Χανιά!

Συνελήφθησαν χθες (13.10.2021) το απόγευμα στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, δυο ημεδαποί κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών από σταθμευμένα οχήματα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χανίων.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. «σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ακόμα ημεδαπού για το ίδιο αδίκημα.
Ειδικότερα, χθες (13.10.2021) το απόγευμα από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας εντοπίσθηκαν οι ανωτέρω ημεδαποί κατά τον χρόνο τον οποίο αφαίρεσαν τσάντα ημεδαπής, η οποία περιείχε διάφορα έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα.
Άμεσα ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν, ενώ σε έλεγχο που ακολούθησε στους ίδιους και στο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και ηλεκτρονικές συσκευές.
Οπως πρόεκυψε από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση και την αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, οι ανωτέρω ημεδαποί κατά το χρονικό διάστημα από 18/09/2021 έως και 13/10/2021 είχαν πραγματοποιήσει συνολικά δώδεκα (12) κλοπές, (11 τετελεσμένες και 1 απόπειρα) από σταθμευμένα οχήματα σε υπαίθριους χώρους στάθμευσης της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Χανίων.

Είχαν αφαιρέσει συνολικά το χρηματικό ποσό των 2.615 ευρώ, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, προσωπικά έγγραφα και τραπεζικές κάρτες με τις όποιες και πραγματοποίησαν αγορές συνολικού ύψους 204,5 ευρώ.

Κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο ως μέσω τέλεσης των κλοπών, ενώ τα ανευρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στους κατόχους τους.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων»

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες