Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 2022

Δρόμος – ταλαιπωρία στον Πλατανιά

Κύριε Διευθυντά,

Πλατανιας οδος Προγουλη. Ένας δρόμος σκέτη… ταλαιπωρία που δημιουργεί πολλά προβλήματα σε κατοίκους και επισκέπτες στον Πλατανιά.

Πέραν του οτι παρουσιάζει τριτοκοσμική εικόνα από αισθητική αλλά και λειτουργική άποψη, εγκυμονεί κινδύνους, αφού αρκετά είναι τα ατυχήματα που έχουν σημειωθεί αυτό το καλοκαίρι.

Παράλληλα, υπάρχει τσιμεντένιο χαντάκι ύδρευσης του ΟΑΔΥΚ, το οποίο βρίσκεται παράλληλα με τον δρόμο και είναι κατά 1.5 μέτρο απαλλοτριωμένο.

Αυτό Ζητάμε να αξιοποίησει ο Δήμος για τη δημιουργία πεζοδρομίου

Στις 21 Ιουλίου ένας Ρουμάνος πέφτει στην κατηφόρα και παθαίνει διάστρεμα στον αστράγαλο, στις 30 Ιουλίου πέφτει ένα μηχανάκι με ένα νεαρό άτομο και σέρνεται μέχρι τον δρόμο, στις 2 Αυγούστου ένα καροτσάκι με ένα μωρό, αφού γλιστράει η μητέρα που το συνοδεύει, φεύγει στον κεντρικό δρόμο, στις 20 Αυγούστου ένα διπλό παιδικό καροτσάκι με δύο παιδιά συνοδευόμενα από τους παππούδες τους γλιστράει στην κατηφόρα και ευτυχώς το σταμάτησαν οι διερχόμενοι, πριν βγει στον κεντρικό δρόμο.

Μετά τα πολλά ατυχήματα, που θα μπορούσαν εύκολα να εξελιχθούν σε δυστυχήματα, οι κάτοικοι ζητούν από τον Δήμο με αριθμό πρωτοκόλλου 10629 03/08/2021 έγγράφη Καταγγελία τη δημιουργία πεζοδρομίου και την άμεση παρέμβαση για την ολισθηρότητα του δρόμου.

Κάντε κάτι τώρα, προτού θρηνήσουμε θύματα

Κωνσταντίνος Σταματακης


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα