Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, 2023

Δράση για τη γιορτή της Μητέρας από το λύκειο Ελληνίδων

Το Λύκειο των Ελληνίδων Χανίων με τη στήριξη του Δήμου Χανίων και της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων διοργανώνουν για τη Γιορτή της Μητέρας δημιουργικά εργαστήρια για τις μητέρες με τα παιδιά τους αύριο Κυριακή 8 Μαΐου στις 6 μ.μ.

Τα εργαστήρια είναι τα παρακάτω: Κεντώ κάθετες και λοξές βελονιές , Υφαίνω αργαλειό, Χειροτεχνώ με υφάσματα, Ράβω λέξεις, Πλέκω με βελονάκι, Καλλιτεχνώ. Την επιμέλεια της δράσης έχει η Άννα Νεμπαυλάκη και συμμετέχουν αντίστοιχα με τις δράσεις οι: Άννα Κουβαράκη, Δέσποινα Σωμάκη, Αικατερίνη Νικολάου Κουκουνάκη, Σοφία Ψαράκη, Ελίζα Κιόσσε – Λαγουβάρδου.
Επίσης θα ακουστούν κλασικές μελωδίες από μέλη του μουσικού συνόλου Cantilena που τελεί υπό την αιγίδα του Λυκείου των Ελληνίδων και την διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Καλούτση. Συγκεκριμένα τους: Βιβή Κουτσογιαννάκη – πιάνο, Κωνσταντίνος Ρεττός – πιάνο, Γρηγόρης Βιτσιλάκης – πιάνο, Φιλία Καρακατσάνη – τραγούδι.

ΣΤΟ ΚΠΔ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ

Δράση για την γιορτή της Μητέρας διοργανώνει το Κέντρο Παιδικής Δημιουργίας Αγ. Ιωάννη του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π το πρωί του Σαββάτου 7 Μαΐου. Η δράση θα περιλαμβάνει δημιουργικές κατασκευές, πολύχρωμα λουλούδια εντυπωσιακές κάρτες με αφιερώσεις από παιδιά του κέντρου.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα