Παρασκευή, 14 Μαΐου, 2021

Δράση διαρρηκτών στον Αποκόρωνα

Μετά από τα επανειλημμένα κρούσματα διαρρήξεων στις Καλύβες του δήμου Αποκορώνου, σειρά είχε το Νιο Χωριό όπου τα ξημερώματα του Σαββάτου σημειώθηκε διάρρηξη σε καφέ – ταβέρνα στο κέντρο του χωριού/
Τα “Χ.ν.” βρέθηκαν στο κατάστημα συνομιλώντας με την ιδιοκτήτρια Χρυσούλα Λιναράκη η οποία ενώ δεν υποψιάζεται κανένα, θεωρεί όμως όπως τόνισε ότι «ο δράστης πρέπει να γνώριζε καλά το μαγαζί επειδή δεν παραβίασε ούτε πόρτα ούτε και παράθυρο. Μπήκε από το συρόμενο παράθυρο που προφανώς ο ίδιος είχε απασφαλίσει σε ώρα που βρήκε μαγαζί ανοιχτό και από εκεί μπήκε μέσα».
Η κα. Χρυσούλα ανέφερε πως «αφού έκανε άνω κάτω το μαγαζί και δεν βρήκε χρήματα πήρε το συρτάρι της ταμειακής μηχανής με ελάχιστα κέρματα, μάζεψε όλα τα ποτά, πήρε και την καινούργια τηλεόραση και αποχώρησε. Δεν μπορώ να ξέρω αν είχε και άλλο άτομο μαζί του».
Η αστυνομία ενημερώθηκε το πρωί του Σαββάτου, με την ιδιοκτήτρια του καταστήματος να τονίζει πως « δεν θυμάμαι να έχει συμβεί άλλη φορά τέτοιο περιστατικό στο χωριό μας. Χρειαζόμαστε αστυνόμευση και δεν έχουμε όπως παλιά γεγονός που ενθαρρύνει άτομα με παραβατικές συμπεριφορές».

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες