Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Δράσεις αλληλεγγύης από τον Δήμο Χανίων για το Πάσχα

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής Προστασίας, ΑμεΑ και Ισότητας του Δήμου Χανίων έχει διοργανώσει και επιμεληθεί κι εφέτος, ποικίλες δράσεις αλληλεγγύης, με στόχο την ανακούφιση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων του Δήμου και για τις ημέρες του Πάσχα.

Όπως ανακοινώθηκε από το Δήμο Χανίων «ήδη από τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2023 έχει ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί τη Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου, δωρεάν διανομή κρέατος και γλυκισμάτων για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, για το πασχαλινό τραπέζι από τον Δήμο Χανίων. Οι ωφελούμενοι μπορούν να παραλάβουν τα δώρα τους από το Κοινωνικό Παντοπωλείο (Περίδου 27, Χανιά), προσκομίζοντας την κάρτα τους (ώρες εξυπηρέτησης: 9:00 – 13:00).
Σε εξέλιξη βρίσκεται από την Πέμπτη 6 Απριλίου η διανομή γλυκισμάτων από το προσωπικό του Προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” στις 470 οικογένειες, που εξυπηρετούνται σε όλο τον Δήμο Χανίων. Σε 110 οικογένειες από αυτές, που έχουν εισόδημα κάτω από το όριο της φτώχειας, προσφέρονται επιπλέον κρέας, τρόφιμα, γλυκίσματα.
Τέλος, τα καθιερωμένα «Γεύματα Αγάπης» θα προσφερθούν σε ευάλωτες ομάδες, ευπαθείς ομάδες και άστεγους συμπολίτες μας την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα (16 & 17 Απριλίου 2023), στις 11.30, στον χώρο του Φιλόπτωχου Συσσιτίου της Σπλάντζιας»


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα