Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

Δωρεάν ξενάγηση στο Νεώριο Moro και στον Φάρο

Περίπατο – ξενάγηση από το Νεώριο Moro (Μόνιμη Έκθεση Αρχαίας και Παραδοσιακής Ναυπηγικής) μέχρι και τον Φάρο, διοργανώνουν την Τρίτη 18/5 ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με το Ναυτικό Μουσείο Κρήτης και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσείων.

Η ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί από τον Πρόεδρο του Ναυτικού Μουσείου Κρήτης, Μανώλη Πετράκη, και θα διαρκέσει από τις 18.00 έως τις 20.00.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν τη συμμετοχή τους στην ξενάγηση στο Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Χανίων, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, τηλ. επικοινωνίας: 28213 – 41665, ηλεκτρονική διεύθυνση: t-tourismos@chania.gr

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων είναι περιορισμένος, ενώ κατά την ξενάγηση θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού.

Επισημαίνεται ότι το Ναυτικό Μουσείο Κρήτης από το 2012 είναι ενεργό μέλος του Παγκόσμιου Μουσείου (ICOM), συμμετέχοντας ενεργά στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσείων. Η εν λόγω δράση θα συμπεριληφθεί στο επίσημο πρόγραμμα εκδηλώσεων του ICOM.

 


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα