Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Δωρεά εκτυπωτή στον Σύλλογο γονέων ατόμων με αυτισμό Ρεθύμνου

Στη δωρεά ενός εκτυπωτικού μηχανήματος στον Σύλλογο γονέων κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με αυτισμό Ρεθύμνου προχώρησε η INTERAMERICAN στο πλαίσιο του ενδιαφέροντός για τις τοπικές κοινωνίες, όπου οι ανάγκες είναι πιο επιτακτικές.

Τον εκτυπωτή παρέδωσε ο τοπικός συνεργάτης της INTERAMERICAN, Στάθης Λουραντάκης, στον Σύλλογο. Κατά την παράδοση, ο Στάθης Λουραντάκης δήλωσε «είναι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να προσφέρουμε Σύλλογο γονέων κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με αυτισμό Ρεθύμνου για το έργο που προσφέρει στο νησί, και εύχομαι αυτή η δωρεά να βοηθήσει ουσιαστικά τον Σύλλογο».

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου είναι ο μόνος ενεργός γονεϊκός φορέας που παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης και εκπαίδευσης σε άτομα με αναπηρία στο νομό Ρεθύμνου με 200 περίπου μέλη. Ξεκινήσε το 2007 ως Σωματείο και από το 2013 είναι πιστοποιημένος φορέας παροχής υπηρεσιών για άτομα με αναπηρίες. Παρέχει άμεσα παρέμβαση και υποστήριξη στα προβλήματα που αφορούν τα παιδιά με αυτισμό στην οικογένεια, στο σχολικό πλαίσιο , στην υγεία και στην κοινωνική πρόνοια.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα