Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2021

Disney: Γιατί θέλει να εξαγοράσει ολόκληρο το Hulu

Η Disney ετοιμάζεται πυρετωδώς για το λανσάρισμα της υπηρεσίας streaming Disney+ και δεν φαίνεται να επαναπαύεται στα όσα (πολλά) έχει στην κατοχή της για να προσφέρει περιεχόμενο στους χρήστες.

Όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ το news247.gr, η εταιρία έχει στα χέρια της τις LucasFilm, Pixar και 20th Century Fox, αλλά και ένα σοβαρό ποσοστό του Hulu.

Σε ό,τι αφορά την τελευταία, το δίκτυο CNBC αναφέρει ότι η Disney επιθυμεί να εξαγοράσει και το 30% που ανήκει στο NBC, έτσι ώστε να ανέβει στο 90% και να έχει ουσιαστικά τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην εξέλιξη της συνδρομητικής υπηρεσίας.

Αν αναρωτιέστε για ποιον λόγο θέλει να έχει ταυτόχρονα μερίδιο σε δύο υπηρεσίες (Disney+ και Hulu), η απάντηση βρίσκεται στον σαφή διαχωρισμό του περιεχομένου που θα συνεχίσει να προσφέρεται μέσα από το Hulu. Το Disney+ θα περιλαμβάνει περισσότερο “οικογενειακής κατανάλωσης” περιεχόμενο, ενώ το Hulu θα της δώσει την ευελιξία να φιλοξενεί παραγωγές άλλων studios (π.χ. The Handmaid’s Tale, Archer) και πιο “σοβαρό” περιεχόμενο για ενήλικες.

Επομένως, θα έχουμε τόσο το Disney+, όσο και το Hulu, πιθανότατα με κάποιο ενιαίο πακέτο συνδρομής για τις δύο υπηρεσίες και δεν αποκλείεται κάποια από τα προγράμματα τους να φιλοξενούνται ούτως ή άλλως σε αμφότερες.

Μια άλλη σημαντική εξέλιξη που αφορά το Hulu είναι η επέκταση της συνδρομητικής υπηρεσίας εκτός ΗΠΑ, κάτι που συζητά ο CEO της Disney, Bob Iger, από τον περασμένο Νοέμβριο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες