Κυριακή, 16 Ιανουαρίου, 2022

Δημόσια ακίνητα δέσμια της ΕΤΑΔ και στο Ηράκλειο

Δέσμια του Υπερταμείου και της ΕΤΑΔ είναι δημόσια ακίνητα που διεκδικεί η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου. Αυτό ξεκαθαρίστηκε στην απάντηση που έδωσε ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος στον βουλευτή Ηρακλείου του ΜέΡΑ 25 Γιώργο Λογιάδη, ο οποίος είχε ασχοληθεί συγκεκριμένα με το κτήριο του πρώην Αστυνομικού Τμήματος, και αυτό που στεγαζόταν η Τροχαία στην οδό Ταγματάρχου Τζουλάκη.
«Δυστυχώς δεν πέσαμε έξω. Oι μνημονιακές κυβερνήσεις έδεσαν χειροπόδαρα τη χώρα για 99 χρόνια. Όλη η δημόσια περιουσία, λοιπόν, έχει εκχωρηθεί και έχει δεσμευτεί από τους θεσμούς και την τρόικα για 99 χρόνια από τους μνημονιακούς νόμους και τις μνημονιακές κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ. Μιλάμε για λιμάνια, αεροδρόμια, ενέργεια, ύδρευση, δημόσιες εκτάσεις», σχολιάζει – μεταξύ άλλων – ο Ηρακλειώτη βουλευτής
Ως ΜέΡΑ25 είμαστε οι μόνοι που δικαιούμεθα να ζητούμε και να απαιτούμε να ανακτηθεί η δημόσια περιουσία από τους θεσμούς, η οποία υφαρπάζεται από το ελληνικό Δημόσιο» είπε ο κ. Λογιάδης στη βουλή, με αφορμή την επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε στο κοινό αίτημα που διατύπωσε η Περιφέρεια Κρήτης κι ο δήμος Ηρακλείου για την παραχώρηση δύο ακίνητων που ζητά η δημοτική Αρχή.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα