Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου, 2022

Δικαιώση για τον Δήμο Γαύδου

Αποζημίωση υπέρ του Δήμου Γαύδου που φτάνει στα 1.578 .035 ευρώ από τον πρώην ταμία του Δήμου, αποφάσισε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Χανίων όπως κοινοποίησε στους εναγόμενους.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Δήμου Γαύδου κ. Γιάννης Σφακιωτάκη το Πολυμελές Πρωτοδικείο Χανίων στο οποίο είχε προσφύγει με αγωγή ο Δήμος σε βάρος του ταμία για την υπεξαίρεση χρημάτων και για την ηθική βλάβη που υπέστη ο Δήμος τον δικαίωσε.
«Η υπόθεση εκδικάστηκε στις αρχές Μαίου και η απόφαση μας κοινοποιήθηκε αυτές τις ημέρες. Το δικαστήριο έκανε δεκτή στο σύνολο της την αγωγή του Δήμου κατά του πρώην υπαλλήλου του και ταμία και τον υποχρεώνει να καταβάλλει υπέρ του Δήμου ολόκληρο το ποσό της αγωγής που είναι 1.578.035 ευρώ . Eπίσης επιδικάστηκε το ποσό των 15.000 ευρώ ως δικαστική δαπάνη. Τα 575.000 ευρώ αφορούν τα χρήματα που φέρεται να υπεξαιρέθηκαν από τον ταμία του Δήμου. Τα υπόλοιπα είναι η χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης του Δήμου, δηλαδή ότι εκτέθηκε ο Δήμος εξαιτίας αυτών των αδικημάτων από υπάλληλο του» ανάφερε ο κ. Σφακιωτάκης.
Σημειώνεται ότι ταμίας έχει το δικαίωμα να προσφύγει στο Εφετείο σε βάρος της απόφασης.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα