Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Διήμερο ενημέρωσης από το Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά

Το Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά διοργανώνει, όπως ανακοινώθηκε, στις 17 & 18 Απριλίου 2019 διήμερο ενημέρωσης και διαδραστικών εκδηλώσεων στο χώρο του Σχολικού Εργαστηρίου στον Ταυρωνίτη.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «στόχος αυτού του διημέρου είναι η γνωριμία των επισκεπτών-μαθητών με τις Εργαστηριακές Εγκαταστάσεις της σχολικής μονάδας,  η ενημέρωση από το καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό για τους Τομείς και τις Ειδικότητες που φιλοξενεί το σχολείο καθώς επίσης και  η συμμετοχή των μαθητών – επισκεπτών σε μια σειρά διαδραστικών εκδηλώσεων  με στόχο την κατανόηση όλων των παραπάνω.
Καλούμε τους μαθητές/τριες ,τους γονείς και τους απόφοιτους Λυκείων, καθώς επίσης και όλους/λες τους πολίτες να μας επισκεφθούν για να ενημερωθούν για τις ειδικότητες που λειτουργούν στο σχολείο , για το απολυτήριο του ΕΠΑΛ και τις επαγγελματικές δυνατότητες των πτυχίων ειδικοτήτων για την μαθητεία και την πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση παρέχοντας τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να δώσουν άλλη μια ευκαιρία στη γνώση.
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 17 και 18 Απριλίου κατά την πρωινή ζώνη  και ώρα 09:00 – 14:00 και το απόγευμα 19:00 – 22:00 στις Εργαστηριακές Εγκαταστάσεις του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά στον Ταυρωνίτη.
Επίσης το διήμερο θα υλοποιηθούν οι παρακάτω δράσεις
1.Tην Τετάρτη 17 Απριλίου και ώρα 19.30μ.μ ενημέρωση για το «Μεταλυκειακό Έτος – Τάξης Μαθητείας των ΕΠΑΛ & εξετάσεις πιστοποίησης». Την ενημέρωση θα κάνει η Κυρία Τρίκκα Μαρία υπεύθυνη του Γραφείου Υποστήριξης Μαθητείας ΕΠΑΛ ΔΔΕ Χανίων.
2.Την Πέμπτη 18 Απριλίου και ώρα 19.30 μ.μ ομιλία με θέμα: «Κλιματική αλλαγή αίτια –αποτελέσματα».
Ομιλητής θα είναι ο Κος Λέκας Μανώλης .
Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πλατανιά»


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα